Ma frissítettem egy Mac Mini 2014 late-et High Sierraról Catalinára. Jelenleg a 10.15.6 a verziója.
Az a gond állt elő, hogy újraindítást követően nem látta a korábban H.Sierran még működő vez. egeret, bármely usb slotba is raktam és az bluetooth eszköz keresése ablak kb. egy órán át csak pörgette a karikát, ki se engedett lépni belőle.
Nagy nehezen billentyűzetről újraindítottam a rendszert és egy másik egeret dugtam be neki, így most megy, de ellenőriztem, win10-es céges laptopon pl. kitűnően megy az előző egér is.
Ez milyen problémára utal szerintetek?
Másik, hogy az 1000 éves startup soundot le lehet valamire cserélni, mint akár a windowsnál ez a testreszabás szintén 1000 éve alapvetően természetes?
Kérdés
djuice
Hali!
Ma frissítettem egy Mac Mini 2014 late-et High Sierraról Catalinára. Jelenleg a 10.15.6 a verziója.
Nagy nehezen billentyűzetről újraindítottam a rendszert és egy másik egeret dugtam be neki, így most megy, de ellenőriztem, win10-es céges laptopon pl. kitűnően megy az előző egér is.
Ez milyen problémára utal szerintetek?
Köszi!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts