Hobkins Létrehozva August 27, 2020 Share Létrehozva August 27, 2020 Sziasztok! Van a Kurzweil K2000-nek szoftveres változata, vagy sample library kontakthoz? A választ előre is köszönöm! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wolf Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 Igen, létezik. K2000bundle. Az Ultimate CD és a Mega-Synth valahol megvan a lomtárban, de hozzászólni nem tudok a témához, mert soha nem próbáltam ki. 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 (szerkesztve) 1 órája írta Hobkins: Sziasztok! Van a Kurzweil K2000-nek szoftveres változata, vagy sample library kontakthoz? A választ előre is köszönöm! audioz.downloadon szét kell nézni kontakt library ügyben! Nem hiszem amúgy, hogy vki rebuildelt már egy K2-t szoftveresen és igazából a VAST része miatt a szintinek elég lehetetlen is. Meg hát azok a minták, főleg mai viszonylatban... khmmm... 🤭 Szóval csak hallgass meg egy PC3-at, ua. 100 éves soundok. Oké, szinti vonalon semmi baja, de a többin nagyon meghaladták más gyártók már ezt a márkát, pláne más kontakt könyvtárak. Igazából amúgy 3rd party samplek voltak a K2-höz is jók, amiktől a vas megszólalt akkoriban. A gyári ROM-ja nevetséges ma szetintem, esetleg még az orchestral gyári bővítőkártyái voltak kiemelkedőbbek (gondolom külső komoly producerek kezemunkáinak köszönhetően abban a műfajban...) Itt van pár demó elérhető esetleg, ha már mindenképpen... én csak nosztalgia szintjén kezelem azért, hogy a 90-es években mi szólt belőle. Na de ott volt az EMU is, és hát effekteket leszámítva szerintem 2 vállra fektette samplerként az összes Kurzweilt. 🙃 Szerkesztette August 27, 2020 djuice Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta August 27, 2020 Szerző Share Válaszolta August 27, 2020 18 perccel ezelőtt írta djuice: audioz.downloadon szét kell nézni kontakt library ügyben! Nem hiszem amúgy, hogy vki rebuildelt már egy K2-t szoftveresen és igazából a VAST része miatt a szintinek elég lehetetlen is. Meg hát azok a minták, főleg mai viszonylatban... khmmm... 🤭 Szóval csak hallgass meg egy PC3-at, ua. 100 éves soundok. Oké, szinti vonalon semmi baja, de a többin nagyon meghaladták más gyártók már ezt a márkát, pláne más kontakt könyvtárak. Igazából amúgy 3rd party samplek voltak a K2-höz is jók, amiktől a vas megszólalt akkoriban. A gyári ROM-ja nevetséges ma szetintem, esetleg még az orchestral gyári bővítőkártyái voltak kiemelkedőbbek (gondolom külső komoly producerek kezemunkáinak köszönhetően abban a műfajban...) Itt van pár demó elérhető esetleg, ha már mindenképpen... én csak nosztalgia szintjén kezelem azért, hogy a 90-es években mi szólt belőle. Na de ott volt az EMU is, és hát effekteket leszámítva szerintem 2 vállra fektette samplerként az összes Kurzweilt. 🙃 Szia! Teljesen igazad van a leírtakkal kapcsolatban. Nekem az Epiano bankja kellene, a gyári, csupán azért, mert egy 90'-es évek beli zenében az szól és azt nagyon szeretném, ha ugyanaz lenne. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta August 27, 2020 Szerző Share Válaszolta August 27, 2020 24 perccel ezelőtt írta djuice: audioz.downloadon szét kell nézni kontakt library ügyben! Nem hiszem amúgy, hogy vki rebuildelt már egy K2-t szoftveresen és igazából a VAST része miatt a szintinek elég lehetetlen is. Meg hát azok a minták, főleg mai viszonylatban... khmmm... 🤭 Szóval csak hallgass meg egy PC3-at, ua. 100 éves soundok. Oké, szinti vonalon semmi baja, de a többin nagyon meghaladták más gyártók már ezt a márkát, pláne más kontakt könyvtárak. Igazából amúgy 3rd party samplek voltak a K2-höz is jók, amiktől a vas megszólalt akkoriban. A gyári ROM-ja nevetséges ma szetintem, esetleg még az orchestral gyári bővítőkártyái voltak kiemelkedőbbek (gondolom külső komoly producerek kezemunkáinak köszönhetően abban a műfajban...) Itt van pár demó elérhető esetleg, ha már mindenképpen... én csak nosztalgia szintjén kezelem azért, hogy a 90-es években mi szólt belőle. Na de ott volt az EMU is, és hát effekteket leszámítva szerintem 2 vállra fektette samplerként az összes Kurzweilt. 🙃 Nekem nagyon bejönnek ezek a DEMO-k ! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 A demok a jobbak közüliek, tipikus 90-es pop éra, de szinte mind 3rd party samplekből szólnak és hát azokat beszerezni ma... Kell keresni egy Kurzweilest hogy samplingeljen neked epianokat. 🙃(Szerencsére nekem a Nordomnak köszönhetően nincsenek ilyen gondjaim már egy ideje.) 😉 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta August 27, 2020 Szerző Share Válaszolta August 27, 2020 2 perccel ezelőtt írta djuice: A demok a jobbak közüliek, tipikus 90-es pop éra, de szinte mind 3rd party samplekből szólnak és hát azokat beszerezni ma... Kell keresni egy Kurzweilest hogy samplingeljen neked epianokat. 🙃(Szerencsére nekem a Nordomnak köszönhetően nincsenek ilyen gondjaim már egy ideje.) 😉 Nord...nord...nem nordok erre semmit Nyilván persze, de nekem pont ugyanaz a minta kell, vagy legalább hasonló. Azért kutatok hátha megtalálom valahol a fentebb leírt bundle-t. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 (szerkesztve) 37 perccel ezelőtt írta Hobkins: nem nordok erre semmit Na ez teccik! 😁 Nem tudom konkrétan melyik ep. pack volt az amit keresel, de a Sweetwater is kiadott hasonló vmit vagy vmiket, egyszer letöltöttem vmi keyboard classic gyűjteményt... Szerkesztette August 27, 2020 djuice Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta August 27, 2020 Szerző Share Válaszolta August 27, 2020 3 perccel ezelőtt írta djuice: Na ez teccik! 😁 Nem tudom konkrétan melyik ep. pack volt az amit keresel, de a Sweetwater is kiadott hasonló vmit vagy vmiket, egyszer letöltöttem vmi keyboard classic gyűjteményt... A gyári EP preset-je. Alábbi videó 04:10-től Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 Ööö... izé... alig jut eszembe a neve, hmmmm.... NeoC volt nagy K2-zős, még displayt is rendelt bele újat! Hátha erre téved (vagy FB), neki tuti voltak bankjai, mintái kazallal a géphö! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta August 27, 2020 Szerző Share Válaszolta August 27, 2020 1 perce írta djuice: Ööö... izé... alig jut eszembe a neve, hmmmm.... NeoC volt nagy K2-zős, még displayt is rendelt bele újat! Hátha erre téved (vagy FB), neki tuti voltak bankjai, mintái kazallal a géphö! Köszönöm! Egyelőre úgy néz ki, már sínen van az ügy Ha mégsem jön össze, akkor megkeresem. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 Ha megszerzed én meg brahiból beleszabnám az Electroba csakazértis (ha megosztod). 🙃 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 27, 2020 Share Válaszolta August 27, 2020 (szerkesztve) Amúgy ismerem akkor, ez a PC88 stage keyboardban, meg talán a kis Micro Piano moduljukban is az alap ep. volt. Jellegzetes csilingelős. A Nordban 2 hasonló van pl. Szerkesztette August 27, 2020 djuice Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta August 27, 2020 Szerző Share Válaszolta August 27, 2020 7 perccel ezelőtt írta djuice: Amúgy ismerem akkor, ez a PC88 stage keyboardban, meg talán a kis Micro Piano moduljukban is az alap ep. volt. Jellegzetes csilingelős. A Nordban 2 hasonló van pl. Valóban hasonlóak, csak ezek már azért "élőbbek" lényegesen, mint az általam keresett. Az első talán az, ami nekem jobban hasonlít. Ezeket nagyon használnám, ha lenne ilyenem. Egyébként talán a spectrasonics keyscape tud ilyen jó hangzásokat. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta August 28, 2020 Share Válaszolta August 28, 2020 20 órája írta Hobkins: Ezeket nagyon használnám, ha lenne ilyenem. Vedd meg ez Electrom! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Hobkins
Sziasztok!
Van a Kurzweil K2000-nek szoftveres változata, vagy sample library kontakthoz?
A választ előre is köszönöm!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts