Jump to content
Ménemszól.hu

Nyerd meg a következő MOOG szintetizátort!


A/D

Recommended Posts

Megvan már neked az ANIMOOG? Karácsonyi láz befigyelt? Akkor a nyerés izgalma sem hiányozhat! Pl. mi lenne, ha a 2012. NAMM kiállításon bemutatásra kerülő ÚJ MOOG SZINTETIZÁTORBÓL a cég építene neked egyet ajándékul? Épp most készül az első prototípus, így az első tulajdonosok egyike lehetsz! (Itt már nem csak a szomszédok nézhetnek fel rád, hanem pl. a Youtube is) Mindössze készítened kell egy jó kis ünnepi muzsikát az Animooggal, és be kell küldened a gyár Facebook falára. A 2011. december 20-án du. 3 óriáig (ez magyar idő szerint) legtöbb lájkot gyűjtő bejegyzés nyer.

A nemzetközi díjazás egy dolog: tervezzük, hogy a legtöbb lájkot begyűjtő honfitársunknak mi mindenképp adunk valamit! :) DE! Saját tapasztalatból tudjuk, hogy igenis jók vagyunk lájkszerzésben, és csalásban sem az utolsók! (Az is valami) Pl. minden Absolute dolgozó automatikusan és ész nélkül lájkol minden beérkező magyar pályázatot. Ennek módja, a Hit Space Facebook falán szerezzünk tudomást a műről! Sőt, bíztatni fogjuk az összes partnerünket, hazai portálokat, stb. hogy tegyék meg ugyanezt. Így vagy úgy, de magyar versenyző fog nyerni :)

Igyekezz! A pályázatoknak 2011. DECEMBER 20. hajnal 6-ig (magyar idő szerint) be kell érkeznie! Egy kalappal mindenkinek!

(A hivatalos szabályokról itt tájékozódhatsz)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...