kib Létrehozva September 17, 2020 Share Létrehozva September 17, 2020 Draco kérésére, meg amúgy is 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta September 17, 2020 Szerző Share Válaszolta September 17, 2020 Ha jól látom, ezen már van végre patch memory, élő fellépésekre ez fontos (az eddig megjelenteket ezért is hagytam ki). Viszont komolyan monó kimenet van csak egy poliszintin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta September 17, 2020 Share Válaszolta September 17, 2020 13 perccel ezelőtt írta kib: Ha jól látom, ezen már van végre patch memory, élő fellépésekre ez fontos (az eddig megjelenteket ezért is hagytam ki). Viszont komolyan monó kimenet van csak egy poliszintin? Tényleg. Ez elég teszkógazdaságos lett. Egy darab MIDI csatlakozó? Akkor gondolom nem DAW integrált annyira, azaz nem rögzíthető a CC paraméter. Mondjuk hogy lehet az eredeti is mono volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta September 17, 2020 Szerző Share Válaszolta September 17, 2020 10 perccel ezelőtt írta draco draconis: Mondjuk hogy lehet az eredeti is mono volt... Valóban. De azért nem muszáj ennyire ragaszkodni az eredetihez 🙂 RD-6-ra is raktak clapet (meg midit), pedig az eredetin nem volt. Na mindegy, nem ezen múlik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta September 29, 2020 Share Válaszolta September 29, 2020 Ott a képen az USB, szal sztem a MIDI meg van oldva Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta December 8, 2022 Share Válaszolta December 8, 2022 600USD-t megérne, az UB-XA izgibb, de egyiket se lehet majd kapni. Ezt 2023 Áprilisra ígérik, szóval 2025 talán... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts