Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Stúdió betekintő


A/D

Kérdés

Itt egy videó, ami nekem nagyon tetszik. Ha csak sima promó értéke lenne, vagy nem raknám ki, vagy a hírekbe tenném a remix verseny miatt, de nem ez a helyzet: sikerült a Focusrite csapatnak csinálnia egy rendkívül jól eltalált anyagot készítenie, ami (szerintem) jó, ötletes zene készülését mutatja be eddig nem látott módon / minőségben. Minimál setup, jó eredmény, nagyon jó öteltek, jól követhető, tanulságos, inspiráló. Ennek jegyében tehát megtekintésre javaslom:

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

bocs, hogy ide írok, dee talán a téma címbe beleillik:

Azt szeretném megkérdezni, hogy ha szeretnék lementeni (exportálni) külön hangszercsoportokat vagy akár csak egy-egy hangszert arra, hogy később Multi-track Masteringre eltudjam vinni a zenémet lebontva, akkor az exportálásnál kell-e beállítani vagy jó-e valamilyen "Dither" opciót megadni (pl: triangular, rectangular, POW-r 2) vagy azt majd a masternél megkapja utólagosan a zene, illetve a sávok? Vagy amikor exportálom az álltalam kigondolt hangszercsoportokat, akkor adjak meg mondjuk egy POW-r 2 Dither opciót? (electronikus tánczenéről van szó)

köszi...

Link to comment
Share on other sites

a fenti videó egy betekintő, neked meg az a kérdésed, hogy amikor exportálsz sávokat, akkor milyen dithert használj. ez két külön téma. nem az az érdekes, hogy amit kérdezel az szegről végről kapcsolódik ide, hanem hogy más is megtalálja. azon kívül káosz. az egyik hozzászólás az egyik témára lesz válasz a másik a másikra. tehát ez relokációra szorul. mellesleg erre a kérdésre Silk a zenei baleseti helyszínelőkben válaszolt!

Link to comment
Share on other sites

igen értem! ha megtudod oldani leveheted az előző hozzászólásomat! bocsánatot kérek mindenkitől!

semmi gond, el lehet indítani egy új topicot erre, de ezt úgyis el kell majd mondani még jópárszor mire megszokjuk. addig viszont mindenki olvassa, és megjegyzi ;)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...