Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Régi plugineket használó dalok


A/D

Kérdés

Tegyük fel, hogy valaki úgy jár mint én: megír zenéket egy pluginnel, aztán fiókba kerül majd később előszedi, de akkor már más verziójú plugint használ stb, és akkor az adott sáv szépen néma marad.

pl. Kontakt 4-ben megír valamit, de az új gépén már Kontakt 5 van. Vagy FM7 és FM8. Vagy Absynth 2 és Absynth 5.

na ilyenkor mit lehet csinálni? van valami módszer arra, hogy a szuperintelligens számítógépeink észrevegyék, hogy ugyanarról a szoftverről van szó, és csak át kell szívni a paramétereket, vagy verjük a seggünket a földhöz?

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

kissé kései, de ha a "hosszú és biztos" úton akarod, tölts le a KP4-et egy archiváló oldalról (vagy ha NI Kontakt betás vagy, akkor az FTP-ről), mentsd el a multi-kat és azokat már betöltheted a K5-be. én először egy rövidítést próbáltam volna ki, fogva egy Kontakt 5.dll-t és átnevezni Kontakt 4.dll-re... (ha VST-t használsz, ha AU/RTAS-t, akkor értelemszerűen változtatva a kiterjesztést, csak figyelj, ha a default 8/16 kimeneteseket is használtad, akkor legyen 8out, 16out végződésű fájlod is is)

az új verzióra migrálást sokan szeretnék, ha jobban támogatnák, a jelenlegi rendszer mellett elég sok az érv pro és kontra, meglepődnék, ha változtatnának rajta egyhamar.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...