Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Roland Octa Capture USB hangkártya teszt vélemény


GyuriKakas

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

A Roland Octa-Capture nagyon jó!!! Nagyon!!!

Kicsit vicces, hogy Én válaszolok saját magamnak, de mivel hiába vártam a válaszokat a kérdésre, ezért elmentem és megvettem, hogy kipróbálhassam.

Persze nem lepődök meg annyira, hogy senki nem írta le a véleményét eddig, mivel ez a hangkártya nagyon drága, ezért vsz nem is nagyon sokan tesztelgetik.

Kipróbáltam a Zoom-24-et a Focusrite 18i6-ot, a Tascam 600-ast, de mindegyik színezte a hangot. Szóval egyszerűen nem az jött ki belőle, ami bement!

Arról nem is beszélve, hogy mindegyik hangkártya rendkívül zajos! A Roland nem! És egy muslicafing különbséggel ugyan, de pontosan azt hallom kijönni, ami bemegy.

Nem akarok most a technikai részletekkel senkit untatni, hisz ezeket mindenki megnézheti a gyártók weboldalain. Úgyis mindegyik hazudik! Olvassátok el.

Egyszerűen csak tudni akartam, hogy melyik a legjobb hangminőségű! Bár egy kicsit vérzik a szívem a Zoom-24 rengeteg funkciójáért, de a hangja pocsék.

A Zoom-24 borzalmasan zajos, és annyira szétveri az eredeti hangképet, hogy hangtechnikus legyen a talpán, aki visszaekuzza!

A Focusrite 18i6 már lényegesen jobb volt, de egyáltalán nem mondható zajtalannak, és a színezés ott is jelentős volt.

Lényeges minőségi ugrás, a Tascam 600-as nál volt, ami specifikációk szerint jobb mint a 800-as. Szép színezetlen hang, de még mindig van egy pici zaj.

És leborulok a Jóisten előtt! Végre megkaptam azt, amit el akartam érni! Tökéletesen zajmentes hang, és ahogy már írtam, egy muslicafing mennyiségű hangelszíneződés.

Bocsánat a kicsit rövid tesztért, de ez a lényeg amit írtam. A franc enné meg a gyártókat, hogy mindig hazudnak!

Segítségnek szántam ezt a kis irományt annak, aki most akar venni hangkártyát, és tutira a legjobbat akarja! (Roland Octa-Capture is the BEST!)

Ja! Van eladó:

1db Tascam 600

1db Zoom-R24

1db Focusrite 18i6

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...