GyuriKakas Létrehozva January 8, 2012 Share Létrehozva January 8, 2012 Hello mindenki! Ha van már valakinek véleménye az új ROLAND OCTA CAPTURE hangkártyáról, akkor szívesen olvasnánk róla! Előre is nagyon köszönjük az értékes hozzászólásokat! GyuriKakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyuriKakas Válaszolta February 6, 2012 Szerző Share Válaszolta February 6, 2012 A Roland Octa-Capture nagyon jó!!! Nagyon!!! Kicsit vicces, hogy Én válaszolok saját magamnak, de mivel hiába vártam a válaszokat a kérdésre, ezért elmentem és megvettem, hogy kipróbálhassam. Persze nem lepődök meg annyira, hogy senki nem írta le a véleményét eddig, mivel ez a hangkártya nagyon drága, ezért vsz nem is nagyon sokan tesztelgetik. Kipróbáltam a Zoom-24-et a Focusrite 18i6-ot, a Tascam 600-ast, de mindegyik színezte a hangot. Szóval egyszerűen nem az jött ki belőle, ami bement! Arról nem is beszélve, hogy mindegyik hangkártya rendkívül zajos! A Roland nem! És egy muslicafing különbséggel ugyan, de pontosan azt hallom kijönni, ami bemegy. Nem akarok most a technikai részletekkel senkit untatni, hisz ezeket mindenki megnézheti a gyártók weboldalain. Úgyis mindegyik hazudik! Olvassátok el. Egyszerűen csak tudni akartam, hogy melyik a legjobb hangminőségű! Bár egy kicsit vérzik a szívem a Zoom-24 rengeteg funkciójáért, de a hangja pocsék. A Zoom-24 borzalmasan zajos, és annyira szétveri az eredeti hangképet, hogy hangtechnikus legyen a talpán, aki visszaekuzza! A Focusrite 18i6 már lényegesen jobb volt, de egyáltalán nem mondható zajtalannak, és a színezés ott is jelentős volt. Lényeges minőségi ugrás, a Tascam 600-as nál volt, ami specifikációk szerint jobb mint a 800-as. Szép színezetlen hang, de még mindig van egy pici zaj. És leborulok a Jóisten előtt! Végre megkaptam azt, amit el akartam érni! Tökéletesen zajmentes hang, és ahogy már írtam, egy muslicafing mennyiségű hangelszíneződés. Bocsánat a kicsit rövid tesztért, de ez a lényeg amit írtam. A franc enné meg a gyártókat, hogy mindig hazudnak! Segítségnek szántam ezt a kis irományt annak, aki most akar venni hangkártyát, és tutira a legjobbat akarja! (Roland Octa-Capture is the BEST!) Ja! Van eladó: 1db Tascam 600 1db Zoom-R24 1db Focusrite 18i6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
András Kőhalmi Válaszolta May 22, 2012 Share Válaszolta May 22, 2012 megvan még a zoom r-24? érdekelne...demo célokra kell zenekarhoz, csak nem olyan zajos ahhoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
GyuriKakas
Hello mindenki!
Ha van már valakinek véleménye az új ROLAND OCTA CAPTURE hangkártyáról, akkor szívesen olvasnánk róla!
Előre is nagyon köszönjük az értékes hozzászólásokat!
GyuriKakas
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.