Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Sennheiser HD 650 erősítő?

ixi

Kérdés

helló. kinek milyen tapasztalata van fejhallgató erősítővel a Sennheiser HD 650-hez? 3 fajta hangkártyám van de mindegyiken 100% hangerőn szoktam zenét hallgatni és így is csak épp hogy elég a hangerő. Ha zenét csinálok akkor ennél még halkabb ugye a headroom miatt amit a DAW-ban hagyok.
köszi.

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

• 0

Szia!
Ez egy 300 ohmos fejhallgató, mezei hangkártyák nem fogják neked meglökni rendesen. Ez nem is hangerőben az elsődleges probléma, hanem egyébként sem fogja rendesen megmozdítani a dolgokat egy átlagos fejhallgató kimenet (gyenge dinamika, szegényes hangszín). Drágább kártyákban található ilyen kijárat, de szerintem a legolcsóbb megoldás valóban egy fejhallgató erősítő. (kifejezetten nagy impadanciás fejhallgatókra való, sajnos konkrét példát nem merek ajánlani)

• 0
14 órája írta ixi:

helló. kinek milyen tapasztalata van fejhallgató erősítővel a Sennheiser HD 650-hez? 3 fajta hangkártyám van de mindegyiken 100% hangerőn szoktam zenét hallgatni és így is csak épp hogy elég a hangerő. Ha zenét csinálok akkor ennél még halkabb ugye a headroom miatt amit a DAW-ban hagyok.
köszi.

Szia!

Én ilyet használtam DT 990 pro-hoz. Ami ha jól emlékszem 600 ohmos vagy 250...lényeg, hogy ebben van power rendesen, bőven meg tudod vele hajtani a HD 650-et.