Jump to content
Ménemszól.hu

WNAMM 2012: Az analóg bonbonos dobozok támadása


grema

Recommended Posts

Úgy néz ki, hogy az idei év elég erősen indul a szintetizátor kedvelők számára.

Úgy néz ki, hogy a nagyobb cégek is ráébredtek, hogy a kompakt ámde minőségi dolgokban is van nem kevés lehetőség.

Első körben ugye megjelent a Moog Minitaur, amiről már olvashattatok itt a Ménemszólon.

Majd jött az MFB, ami ugyan egy kis butik cég, de a Dominiton X küllemre, specifikáció és a hallott demók alapján sem szarral gurít.

Őt követte a Norddrum, ami ugyan VA, de nagyon izgalmasnak tűnik a demók alapján, meg ugye mindjárt le is szögezhetjük, hogy a piros szörnyek gyártói, eléggé odafigyelnek a részletekre!

Felzárkózott a Waldorf is, méghozzá a Blofeld desk bőrbe bújt Pulse 2-vel!

Bár úgy néz ki, egyelőre kézzel fogható matéria nincs, csak virtuális kinézet, de ha jól emlékszem ez anno a Blofeld esetében sem volt máshogy.

Infókat itt olvashattok róla: http://www.waldorfmu...2-overview.html

És ha ez nem lenne elég, akkor itt van az Arturia(?!?!), akik tudomásom szerint eddig leginkább szoftverekben, valamint specko kotrollerek gyártásában jeleskedtek, most viszont kijöttek egy ANALÓG szintivel, ami ez előzőktől leginkább abban különbözik, hogy ellátták 2 oktávnyi billentyűzettel, de azért ez még mindig jócskán kompakt méretnek mondható.

Infó itt: http://computermusic...m/archives/2994

Személy szerint nagyon örülök ezeknek a híreknek, ugyanis pont mostanság döntöttem el, hogy törekszem a minél kompaktabb, könnyebben mozgatható vasak beszerzésére, élőzésnél ugyanis korántsem mindegy, hogy mekkora és milyen nehéz cuccokat kell cipelnem, valamint ha otthon stúdiózok, akkor sem kell a plafonra is szintiket csavarozni.

Mondjuk még örülnék, ha valaki előállna poly cuccokkal is, amik versenyezhetnek a DSI tetra, vagy a Prophet08 desk modulokkal.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...