snagyp Létrehozva December 23, 2020 Share Létrehozva December 23, 2020 (szerkesztve) Sziasztok! Cubase-ben , ha egy hangsávot duplázok, és bárhol aztán fade-elek vagy más egyéb eszközöléskor, az eredeti sávban is csinálja! hogyan lehet ezt kikapcsolni? Köszönöm a segítséget! Szerkesztette December 23, 2020 snagyp Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kib Válaszolta December 23, 2020 Share Válaszolta December 23, 2020 2 órája írta snagyp: Sziasztok! Cubase-ben , ha egy hangsávot duplázok, és bárhol aztán fade-elek vagy más egyéb eszközöléskor, az eredeti sávban is csinálja! hogyan lehet ezt kikapcsolni? Köszönöm a segítséget! Amikor először változtatsz a duplikált sávon, nem kérdezi meg, hogy Continue vagy New Version? Ha a Continue-t választod, akkor mindkét sávon csinálja, ha a New Versiont, akkor csak azon, amelyiken éppen változtatsz. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 snagyp Válaszolta December 23, 2020 Szerző Share Válaszolta December 23, 2020 Nem, nem kérdezi meg, és akkor is ezt csinálja, ha csinálok egy teljesen új sávot (tehát NEM duplicate tracks) és átmásolom bele. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta December 23, 2020 Share Válaszolta December 23, 2020 Valószínűleg azért nem kérdezi meg mert egyszer már nyomtál egy continue-t és bepipáltad, hogy ne kérdezze meg többször. Innen kezdve alapértelmezettnek veszi, hogy mindig minden sávon hajtsa végre az elvégzett műveleteket. Van erre egy leírás, hogy hogy lehet újra "aktiválni", hoyg megkérdezze minden ilyen jellegű módosítás előtt, hogy új verzió legyen. Fejből nem tudom, később ha megtalálom, linkelem a leírást, de hátha addig megválaszolják helyettem. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 snagyp Válaszolta December 23, 2020 Szerző Share Válaszolta December 23, 2020 3 perccel ezelőtt írta Hobkins: Valószínűleg azért nem kérdezi meg mert egyszer már nyomtál egy continue-t és bepipáltad, hogy ne kérdezze meg többször. Innen kezdve alapértelmezettnek veszi, hogy mindig minden sávon hajtsa végre az elvégzett műveleteket. Van erre egy leírás, hogy hogy lehet újra "aktiválni", hoyg megkérdezze minden ilyen jellegű módosítás előtt, hogy új verzió legyen. Fejből nem tudom, később ha megtalálom, linkelem a leírást, de hátha addig megválaszolják helyettem. köszönöm Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta December 23, 2020 Share Válaszolta December 23, 2020 3 órája írta snagyp: köszönöm ITT egy videó. De a látottakkal ellentétben, én azt javaslom, hogy ne töröld a tartalmat, csak helyezd át egy másik mappába, nehogy nagyobb galibát okozzon (galiba esetén vissza tudod másolni). Ha ezzel sikerül megoldani és még galiba sem lesz, akkor szuper. Ha nem sikerül megoldani, akkor jelezz és tovább keressük a megoldást. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 snagyp Válaszolta December 26, 2020 Szerző Share Válaszolta December 26, 2020 Szia! Sikerült. Igen, ez volt a probléma. Nagyon köszönöm. Boldog karácsonyt! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta December 26, 2020 Share Válaszolta December 26, 2020 4 órája írta snagyp: Szia! Sikerült. Igen, ez volt a probléma. Nagyon köszönöm. Boldog karácsonyt! Nagyon szívesen! Neked is boldog karácsonyt! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
snagyp
Sziasztok!
Szerkesztette snagypCubase-ben , ha egy hangsávot duplázok, és bárhol aztán fade-elek vagy más egyéb eszközöléskor, az eredeti sávban is csinálja!
hogyan lehet ezt kikapcsolni?
Köszönöm a segítséget!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts