Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

iOS hang kimenet


Sigmoid

Kérdés

Helló!

Van egy kérdésem azokhoz akik rendszeresen zenélnek iPaddel. Van pár pofátlanul olcsó, klassz hangforrás szoftver rá, viszont a hardver nem igazán nőtt még fel a feladathoz. Főleg a Sunrizernél jött elő, de az nLog egyes beállításainál is előfordul, hogy a kimenet gerjed, hullámzik, serceg érezhetően nem bírja el a basszusban gazdag, erős hangot.

Ez mind az iPad saját hangszórójánál, mind pedig az Apple fülessel megtörténik, csak míg a built-in hangszóró simán csendben lenyeli a fél spektrumot (az nLog presetjeinek jó része egyáltalán nem is hallható rajta), addig a füles olyan hangokat ad ki, hogy attól kezdek félni hogy mindjárt felrobban, és apró cafatokban beékelődik az agyamba.

Ti találtatok erre méltó megoldást?

D

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Én egy io-dock-ba teszem az iPad-et, aminek van - elvileg normális - line-out-ja. Még nem nyúztam nagyon sokat, csak pár percet imserkedtem vele, de úgy tűnt, nincs gond. A hétvégén komolyabban is meg fogom hajtani. Készítek e projectet iPaddel, Cubase-ben rögzítve az audió sávokat, egy M-Audio Firewire Audiophile kártyával. Az eredményt - ha nem lesz nagyon szégyenletes - megosztom a közösséggel.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...