Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0
Sigmoid

iOS hang kimenet

Kérdés

Helló!

Van egy kérdésem azokhoz akik rendszeresen zenélnek iPaddel. Van pár pofátlanul olcsó, klassz hangforrás szoftver rá, viszont a hardver nem igazán nőtt még fel a feladathoz. Főleg a Sunrizernél jött elő, de az nLog egyes beállításainál is előfordul, hogy a kimenet gerjed, hullámzik, serceg érezhetően nem bírja el a basszusban gazdag, erős hangot.

Ez mind az iPad saját hangszórójánál, mind pedig az Apple fülessel megtörténik, csak míg a built-in hangszóró simán csendben lenyeli a fél spektrumot (az nLog presetjeinek jó része egyáltalán nem is hallható rajta), addig a füles olyan hangokat ad ki, hogy attól kezdek félni hogy mindjárt felrobban, és apró cafatokban beékelődik az agyamba.

Ti találtatok erre méltó megoldást?

D

Hozzászólás megosztása


Link to post
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

  • 0

Én egy io-dock-ba teszem az iPad-et, aminek van - elvileg normális - line-out-ja. Még nem nyúztam nagyon sokat, csak pár percet imserkedtem vele, de úgy tűnt, nincs gond. A hétvégén komolyabban is meg fogom hajtani. Készítek e projectet iPaddel, Cubase-ben rögzítve az audió sávokat, egy M-Audio Firewire Audiophile kártyával. Az eredményt - ha nem lesz nagyon szégyenletes - megosztom a közösséggel.

Hozzászólás megosztása


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanx. :) Mondjuk most provizórikusan az iRig gitárbemenet megoldotta a bajaimat. Annak a kimenő részébe bedugtam a stúdió fülesemet, és máris sokkal jobb.

Hozzászólás megosztása


Link to post
Share on other sites
  • 0

Annyira nem érdekes, csak úgy tűnik hogy a probléma jelentős része a hangszóróban ill. az Apple fülesben volt, nem pedig a DA átalakítóban vagy az erősítőben.

Hozzászólás megosztása


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válaszolok a kérdésre...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...