djuice Létrehozva January 22, 2021 Share Létrehozva January 22, 2021 https://www.nordkeyboards.com/sound-libraries/nord-sample-library-20/sound-collections/swing-collection 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta January 22, 2021 Share Válaszolta January 22, 2021 Na, ezt így egyben szeretném, hangszerestül, tudásostul, mindenestül Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 22, 2021 Share Válaszolta January 22, 2021 OMG..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 22, 2021 Share Válaszolta January 22, 2021 (szerkesztve) 3 órája írta djuice: https://www.nordkeyboards.com/sound-libraries/nord-sample-library-20/sound-collections/swing-collection Na ezt hívom én hangszernek, zenének, hangszíneknek! Nem a modulárokból kijövő zajt. Szerkesztette January 22, 2021 Hobkins 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProfesszorX Válaszolta January 23, 2021 Share Válaszolta January 23, 2021 Csak kiegészítésként: Az előzőekhez hasonlóan a Swing library a régebbi 2.0 formátumban is letölthető, így legacy hangszereken is tökéletesen használhatóak, pl Nord Wave 1 vagy Stage 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faceeasyg Válaszolta February 27, 2021 Share Válaszolta February 27, 2021 Ekkor: 2021. 01. 22. at 20:22 írta Hobkins: Na ezt hívom én hangszernek, zenének, hangszíneknek! Nem a modulárokból kijövő zajt. Hat, en hallottam mar sok "klimpirozast" ilyen hangszinekkel, es baromi zenei dolgokat modularbol, de az is lehet, hogy csak kicsit elfogulatlanabb vagyok (pl a temaindito videoban kb 3:30-tol a zongora szolo is... oh, well. Ertem en, de ... miert? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta February 27, 2021 Share Válaszolta February 27, 2021 4 órája írta DutchFlowers: de ... miert? ) Mert ez (is) a Jazz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProfesszorX Válaszolta February 27, 2021 Share Válaszolta February 27, 2021 A modulár - vagy inkább az ehhez tartozó hype-hoz kapcsolódva - egy apró érdekesség (szigorúan a Nordoknál maradva): a G2 Modular használt piaci ára 2000 EUR fölött kezdődik és a határ a csillagos ég. Míg mondjuk egy szintén legacy Nord Wave 1 (ami lényegében egy igásló, és simán viszi a fenti swing mintákat is - és egyébként minden mást is) már 1000 EUR alatt beszerezhető. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts