diossyakos Létrehozva February 18, 2012 Share Létrehozva February 18, 2012 Több kishibás MOTU berendezést is szeretnék javíttatni a közeljövőben, nem tudjátok, kihez fordulhatok? Előre is köszönöm! Dióssy Ákos Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 solton Válaszolta July 18, 2012 Share Válaszolta July 18, 2012 szia. mond mi a a gond hátha tudok segíteni,. kapcsolat@galeriapc.eu Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diossyakos Válaszolta July 18, 2012 Szerző Share Válaszolta July 18, 2012 szia. mond mi a a gond hátha tudok segíteni,. kapcsolat@galeriapc.eu köszi, azóta már megoldódott! Dióssy Ákos Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VTR Válaszolta April 5, 2015 Share Válaszolta April 5, 2015 Sziasztok, Nekem egy 828Mk2 usb hangkártyám van, amely időnként (talán túlmelegszik) teljesen letilt 10-20 másodpercre. Sajnos nem tudom, hogy mi lehet a gond. Tud esetleg segíteni benne valaki? Van pl. Budapesten Motu hivatalos szervíz? Előre is köszi. Üdv Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bozobreak Válaszolta April 6, 2015 Share Válaszolta April 6, 2015 Ez engem is érdekelne, vacakol az UltraLight Hibridem Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diossyakos Válaszolta April 6, 2015 Szerző Share Válaszolta April 6, 2015 Utoljára még Fejes Tamásék javítottak nekem (profin!) MOTU828mkII-t, (az Absolute Péterfy S utcai boltjában) azóta, hogy nem ők a hivatalos márkaszerviz, nem tudom, hogy hajlandóak-e foglalkozni. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tbrown Válaszolta February 20, 2016 Share Válaszolta February 20, 2016 Egy szervizre lenne szükségem, ami MOTU-kat javít. A kártya jól működik, csak a kijelzője vacakol: hol működik, hol nem. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xinu Válaszolta February 21, 2016 Share Válaszolta February 21, 2016 Mo-n tudtommal csak a tajti music a motu dealer. Ettől még nem biztos, h szervíz is de el lehet indulni tanácsot kérni ott. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tbrown Válaszolta February 21, 2016 Share Válaszolta February 21, 2016 4 órája írta xinu: Mo-n tudtommal csak a tajti music a motu dealer. Ettől még nem biztos, h szervíz is de el lehet indulni tanácsot kérni ott. Köszi a választ Xinu! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diossyakos Válaszolta February 22, 2016 Szerző Share Válaszolta February 22, 2016 Ekkor: 2/20/2016 at 0:20 írta tbrown: Egy szervizre lenne szükségem, ami MOTU-kat javít. A kártya jól működik, csak a kijelzője vacakol: hol működik, hol nem. volt erre egy régi cikk, csatolom..hátha hasonló a szitu. Repair defective backlite Motu 828 MKII 03.doc Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tbrown Válaszolta March 10, 2016 Share Válaszolta March 10, 2016 Ekkor: 2016. 02. 22. at 23:33 írta diossyakos: volt erre egy régi cikk, csatolom..hátha hasonló a szitu. Repair defective backlite Motu 828 MKII 03.doc Ez hasznos lehet nekem, köszönöm!!! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klein03 Válaszolta November 9, 2016 Share Válaszolta November 9, 2016 Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy Motu 828 mk2-m. Ha FW-vel össze van kötve a Mac minivel és bekapcsolt állapotban vannak akkor nem áll fel a Motu rendszere. Ha ki van húzva az FW akkor rendesen elindul. Kiprobaltam más FW kábelt,más gépet stb.....de semmi. Nem egyszer feltelepitettem a driverét. Hard Reseteltem is de semmi. A rendszer egyszerűen nem látja,érzékeli a Motut. Van valakinek valami ötlete,h mi lehet a gáz a Motummal? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diossyakos Válaszolta November 9, 2016 Szerző Share Válaszolta November 9, 2016 firewire kártya/chipset hiba a MOTU-n belül (asszem nekem is volt hasonló bajom, Hitspace szerviz jutányos áron javította, de hogy most vállanak-e ilyesmit, nem tudom.) Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klein03 Válaszolta November 9, 2016 Share Válaszolta November 9, 2016 Köszönöm! Megkérdem őket. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VTR Válaszolta August 21, 2017 Share Válaszolta August 21, 2017 Ekkor: 2012. 07. 18. at 13:12 írta solton: szia. mond mi a a gond hátha tudok segíteni,. kapcsolat@galeriapc.eu Szia, Tudsz még segíteni a témában? Üdv Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klein03 Válaszolta August 22, 2017 Share Válaszolta August 22, 2017 Ekkor: 2017. 08. 21. at 17:07 írta VTR: Szia, Tudsz még segíteni a témában? Üdv Sziasztok! Kéne egy kis segítség. Van egy Motu 828 mk2-m. Ha FW-vel össze van kötve a Mac minivel és bekapcsolt állapotban vannak akkor nem áll fel a Motu rendszere. Ha ki van húzva az FW akkor rendesen elindul. Kiprobaltam más FW kábelt,más gépet stb.....de semmi. Nem egyszer feltelepitettem a driverét. Hard Reseteltem is de semmi. A rendszer egyszerűen nem látja,érzékeli a Motut. Van valakinek valami ötlete,h mi lehet a gáz a Motummal? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gabro Válaszolta August 31, 2020 Share Válaszolta August 31, 2020 sziasztok, a kérdésem hasonló: Motu Traveler mk3 + Mac OS 10.13.6. (High Sierra, iMac 2011) Letöltöttem az ajánlott drivert (v1.6.73220 | Jul. 1, 2017, https://motu.com/download) , engedélyeztem és telepítettem, de nem ismeri fel a rendszer egyik firewire csatlakozón keresztül sem. Hardware vagy szoftver probléma lehet? Tud valaki megoldást? Köszönöm, üdv G Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
diossyakos
Több kishibás MOTU berendezést is szeretnék javíttatni a közeljövőben, nem tudjátok, kihez fordulhatok?
Előre is köszönöm!
Dióssy Ákos
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts