dob szoftverekkel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
Cubase-es Groove Agent SE alapverzió kísérletezésekből kiindulva merült fel, hogy kéne egy jó hangú és több/jobb lehetőségeket tudó dob szerkesztő.
Ezeket gondoltam céloknak:
1.Kezdőnél jobb, de még megfizethető hangminőség,
2.Élőhöz nagyon hasonlító riffek (alap, fillek, intro, outro stb.), midi groove-ok, amik betehetőek midiben a projektbe,
3.Lehetőleg akusztikus, elektronikus és percussion is legyen benne, ha van ilyen. Ha például csak elektronikusban jó, de abban nagyon, akkor külön is megveszem.
Ha van konkrét termék, amit használtok, ajánlotok, az szuper lenne. Illetve már az is segítség, ha megmondjátok merre nem érdemes gondolkodni és merre igen.
Nyilván rögtön felmerült, hogy megveszem a Groove Agent teljes verzióját (ami nem is két forint), de nem tudom, hogy érdemes-e egy beépített dob instrumenttel foglalkozni.
Illetve gugliztam dob intstrumenteket, ilyen oldalakat találok:
Kérdés
M Peti
Sziasztok,
dob szoftverekkel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
Cubase-es Groove Agent SE alapverzió kísérletezésekből kiindulva merült fel, hogy kéne egy jó hangú és több/jobb lehetőségeket tudó dob szerkesztő.
Ezeket gondoltam céloknak:
1. Kezdőnél jobb, de még megfizethető hangminőség,
2. Élőhöz nagyon hasonlító riffek (alap, fillek, intro, outro stb.), midi groove-ok, amik betehetőek midiben a projektbe,
3. Lehetőleg akusztikus, elektronikus és percussion is legyen benne, ha van ilyen. Ha például csak elektronikusban jó, de abban nagyon, akkor külön is megveszem.
Ha van konkrét termék, amit használtok, ajánlotok, az szuper lenne. Illetve már az is segítség, ha megmondjátok merre nem érdemes gondolkodni és merre igen.
Nyilván rögtön felmerült, hogy megveszem a Groove Agent teljes verzióját (ami nem is két forint), de nem tudom, hogy érdemes-e egy beépített dob instrumenttel foglalkozni.
Illetve gugliztam dob intstrumenteket, ilyen oldalakat találok:
https://theproaudiofiles.com/drum-simulator-plugins/
https://www.toontrack.com/product/ezdrummer-2/
Mi a véleményetek?
Szerkesztette M PetiLink to comment
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts