MMate Létrehozva February 21, 2021 Share Létrehozva February 21, 2021 Mennyire jók, használhatóak az ingyenes pluginek a fizetősök mellett? Mennyire hoznak jó erdeményt az ingyenesek? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 wolf Válaszolta February 21, 2021 Share Válaszolta February 21, 2021 Tökéletesek. Csupán azzal kell tisztában lenni, hogy mire valók, mire képesek, mit tudnak a korlátozásai ellenére, ha vannak. Példák: VladG Limiter N°6. Ez egy igazi nagyágyú. Remek fegyver, de csak annak a kezében, aki ismeri minden porcikáját, és nem csak a potikat tekergeti össze-vissza. TDR Kotelnikov. Ha valaki meg akarja ismerni/tanulni a kompresszor használatát ingyé, akkor szerintem ez az. Nem kérdés az sem, hogy ez egy nagyon jó kompi. Akad még itt néhány gyöngyszem. A teljesség igénye nélkül. 1 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MMate Válaszolta February 21, 2021 Szerző Share Válaszolta February 21, 2021 23 perccel ezelőtt írta wolf: Tökéletesek. Csupán azzal kell tisztában lenni, hogy mire valók, mire képesek, mit tudnak a korlátozásai ellenére, ha vannak. Példák: VladG Limiter N°6. Ez egy igazi nagyágyú. Remek fegyver, de csak annak a kezében, aki ismeri minden porcikáját, és nem csak a potikat tekergeti össze-vissza. TDR Kotelnikov. Ha valaki meg akarja ismerni/tanulni a kompresszor használatát ingyé, akkor szerintem ez az. Nem kérdés az sem, hogy ez egy nagyon jó kompi. Akad még itt néhány gyöngyszem. A teljesség igénye nélkül. Köszönöm a választ! Már próbáltam jónéhány ingyenes plugin-t. Volt amelyik nem is működött rendesen, de találtam egy-két nagyszerűt is. Például, az Analog Obsessionnak a pluginkeit szoktam használni. A TDR Kotelnikov-ot én is használom és nagyon jól paraméterezhető. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
MMate
Mennyire jók, használhatóak az ingyenes pluginek a fizetősök mellett? Mennyire hoznak jó erdeményt az ingyenesek?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts