BorsCast Létrehozva March 7, 2021 Share Létrehozva March 7, 2021 Sziasztok! A címben említett 2 interface között billegek. Voiceover felvétel az elsődleges cél és podcast emellett. Scarlet-em volt, szeretnék szintet lépni. MacOS rendszeren vagyok. Mikrofon: AT4040. köszi a válaszokat! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 wolf Válaszolta March 7, 2021 Share Válaszolta March 7, 2021 Jó a kérdés, nehéz is meg nem is. Én ilyen esetekben szét szoktam nézni a thomann.de oldalon, véleményeket keresve. (Ötvenezer légy nem tévedhet alapon.) Egy idő után ki szoktak derülni a termékről gyártási problémák, driver bakik és ilyenek. A Clarett túlzottan alulértékelt termék, az SSL-nek neve van, de kisérhetik apróbb minőségi hibák a gyártást illetően. (A 4K funkció reklámjának sem szabad bedőlni.) A kérdés az, hogy milyen ficsőrre lehet később szükség, pl optikai inputra (Clarett), vagy monitor mix gombra (SSL2), esetleg két füles kimenetre (SSL2+). A Scarlettről váltva természetesen "kis lépés az embernek", de kétségtelenül lépés. Ha a Clarett ára megvan, még várnék és gyűjtögetnék egy kicsit, hogy akár a legkisebb RME, egy Babyface Pro FS ára összejöjjön... és akkor mindenki boldog, nincs dilemma, gyomorfájás, fejfájás, és a szintlépés is valóban korrekt módon megoldva. 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BorsCast Válaszolta March 7, 2021 Szerző Share Válaszolta March 7, 2021 10 perccel ezelőtt írta wolf: Jó a kérdés, nehéz is meg nem is. Én ilyen esetekben szét szoktam nézni a thomann.de oldalon, véleményeket keresve. (Ötvenezer légy nem tévedhet alapon.) Egy idő után ki szoktak derülni a termékről gyártási problémák, driver bakik és ilyenek. A Clarett túlzottan alulértékelt termék, az SSL-nek neve van, de kisérhetik apróbb minőségi hibák a gyártást illetően. (A 4K funkció reklámjának sem szabad bedőlni.) A kérdés az, hogy milyen ficsőrre lehet később szükség, pl optikai inputra (Clarett), vagy monitor mix gombra (SSL2), esetleg két füles kimenetre (SSL2+). A Scarlettről váltva természetesen "kis lépés az embernek", de kétségtelenül lépés. Ha a Clarett ára megvan, még várnék és gyűjtögetnék egy kicsit, hogy akár a legkisebb RME, egy Babyface Pro FS ára összejöjjön... és akkor mindenki boldog, nincs dilemma, gyomorfájás, fejfájás, és a szintlépés is valóban korrekt módon megoldva. Köszi a választ! elsősorban a Clarett az előfok miatt jött a képbe. Ugye a lényeg nálam a voiceover minőségének egy magasabb szintre “emelése”. Zenei felvételekre sem használnám.Nincs szándékomban bővíteni sem. Az említett podcast bejöhet még a képbe, két főre. A fülesnél pedig a szétosztás megoldom egy splitter kábellel Tudom, egyszerűbb lenne betennem a láncba egy Isa One-t, de én “mindent az egybent” szeretnék. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zsoltb Válaszolta January 7, 2023 Share Válaszolta January 7, 2023 Ekkor: 2021. 03. 07. at 11:08 írta BorsCast: Sziasztok! A címben említett 2 interface között billegek. Voiceover felvétel az elsődleges cél és podcast emellett. Scarlet-em volt, szeretnék szintet lépni. MacOS rendszeren vagyok. Mikrofon: AT4040. köszi a válaszokat! Szia! Szeretném kérdezni, hogy végül melyiket vetted meg és mi a tapasztalatod a kiválasztottal? 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta January 7, 2023 Share Válaszolta January 7, 2023 (szerkesztve) Itt asszem pont elhangzik, hogy Motu M4 / UAD Volt / SSL / Arturia / Focus Clarett nagyjából az egál szint a top belépőknél, ill hozzák ugyanazt a nívót, több lépcsővel feljebb, mint a Scarletek, amit az eladások is tükröznek. Szerkesztette January 7, 2023 djuice Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
BorsCast
Sziasztok!
A címben említett 2 interface között billegek. Voiceover felvétel az elsődleges cél és podcast emellett. Scarlet-em volt, szeretnék szintet lépni. MacOS rendszeren vagyok. Mikrofon: AT4040.
köszi a válaszokat!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts