Martin1910 Létrehozva March 10, 2021 Share Létrehozva March 10, 2021 Sziasztok! Ha Zoom meetingelek és megosztom a rendszer hangokat, akkor a Cubase (5) nem hallatszik a másik félnek. Láttam neten, hogy különböző programokkal meg lehet oldani, de nem annyira szimpatikusak, nem lehet ezt valahogy egyszerűen megoldani? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv, Martin Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta March 10, 2021 Share Válaszolta March 10, 2021 13 perccel ezelőtt írta Martin1910: nem hallatszik Cubase Asio drivert használ, a rendszer (Zoom stb) meg a Win belső dolgait. Nem fog menni. Max Cubaseben kiexportálod wav vagy mp3 formába az anyagod és mezei Mediaplayer stb már le fogja játszani. 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin1910 Válaszolta March 10, 2021 Szerző Share Válaszolta March 10, 2021 1 órája írta djuice: Cubase Asio drivert használ, a rendszer (Zoom stb) meg a Win belső dolgait. Nem fog menni. Max Cubaseben kiexportálod wav vagy mp3 formába az anyagod és mezei Mediaplayer stb már le fogja játszani. Igen, olvastam én is hasonlót. Az a baj, hogy online gitárórához kellene, hogy lehessen hallani a Cubasem hangját. Érdekes, hogy a tanárom DAW-ját hallom, pedig elvileg ő sem használ semmi különöset. Mindenesetre köszi a választ, megpróbálom valami progival akkor. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta March 10, 2021 Share Válaszolta March 10, 2021 (szerkesztve) 2 órája írta Martin1910: Érdekes, hogy a tanárom DAW-ját hallom Hát akkor őt kéne megkérdezni hogy mit használ és hogy állítja be. De pl. egy Audacityt felraksz, ugyanúgy több sávon mutatja illetve képes lejátszani hanganyagot. Gondolom nem a Cubase kottázó része itt az érdekes... Szerkesztette March 10, 2021 djuice Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin1910 Válaszolta March 12, 2021 Szerző Share Válaszolta March 12, 2021 De, fontos a Cubase (vagy akármilyen DAW), mert az effektezett gitárt (vagy akármit ami Cubaseben szól, metronóm pl) szeretném eljuttatni a Zoomhoz. Szerencsére sikerült megoldani ez alapján: https://imgur.com/a/EBddiwt Pár dolgot nyilván máshogy kellett beállítani és nem is értem minden részét, de majd elolvasom a manualt a Voicemeeterről. Köszi a segítséget! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta March 12, 2021 Share Válaszolta March 12, 2021 18 perccel ezelőtt írta Martin1910: majd elolvasom a manualt a Voicemeeterről Ja, hogy akkor ez az app leváltja a szaros winfos ócska volume mixerét és ASIO támogatott... Oké! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Martin1910 Válaszolta March 13, 2021 Szerző Share Válaszolta March 13, 2021 Igen, valami olyasmi. Elég fasza cucc, sok mindent be lehet állítani rajta. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Martin1910
Sziasztok!
Ha Zoom meetingelek és megosztom a rendszer hangokat, akkor a Cubase (5) nem hallatszik a másik félnek.
Láttam neten, hogy különböző programokkal meg lehet oldani, de nem annyira szimpatikusak, nem lehet ezt valahogy egyszerűen megoldani?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv,
Martin
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts