Kovács Marci Létrehozva March 11, 2021 Share Létrehozva March 11, 2021 Kedves mindenki! Yamaha CS1X-et keresek. Csak szép, működő, jó állapotú érdekel. Cserével nem tudok szolgálni. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta March 11, 2021 Share Válaszolta March 11, 2021 3 órája írta Kovács Marci: Kedves mindenki! Yamaha CS1X-et keresek. Csak szép, működő, jó állapotú érdekel. Cserével nem tudok szolgálni. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kovács Marci Válaszolta March 11, 2021 Szerző Share Válaszolta March 11, 2021 6 perccel ezelőtt írta Hobkins: Kedves Hobkins! Korábban már rá írtam, hogy érdekelne, de még nem jött válasz. Köszönöm a segítségét! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hobkins Válaszolta March 11, 2021 Share Válaszolta March 11, 2021 2 perccel ezelőtt írta Kovács Marci: Kedves Hobkins! Korábban már rá írtam, hogy érdekelne, de még nem jött válasz. Köszönöm a segítségét! Ohh én kérek elnézést, és igazán nincs mit (jó fórum tag ott segít ahol tud ) ! Türelem, hátha CS1X-et terem Sok sikert ! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kovács Marci Válaszolta March 11, 2021 Szerző Share Válaszolta March 11, 2021 6 perccel ezelőtt írta Hobkins: Ohh én kérek elnézést, és igazán nincs mit (jó fórum tag ott segít ahol tud ) ! Türelem, hátha CS1X-et terem Sok sikert ! Köszi 😉 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Kovács Marci
Kedves mindenki!
Yamaha CS1X-et keresek.
Csak szép, működő, jó állapotú érdekel.
Cserével nem tudok szolgálni.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts