Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Tetszhalott Cubase Elements


faceeasyg

Kérdés

Hali!

Valaki tud valami trukkot Cubase/Windows10 kombora, hogy ne kelljen minden egyes rohadek update utan ujrahuznom az egesz istenverte rendszert windowsostul? Tavasszal egy update kifingatta az elicenser-t, semmi nem segitett csak teljes win reinstall, de legalabb kaptam hibauzit, hogy ja, az elicenser-rel van valami gaz. Most megint nem megy a cucc, de most hibauzi sincs. Duplaklikk, 2 masodperc homokora, aztan a windows folytatja a napjat, mintha mi sem tortent volna. Probaltam uninstallalni, majd ujra felrakni a cubase-t, semmi nem valtozott.

Minden jogtiszta, a cubase-en meg a plugineken kivul 1db firefox meg 1db d2r van installalva (azok is jogtisztak). A windows-t alig hasznalom, hetkoznapi minden dolgomat Linux alatt intezem, windows csak akkor indul, ha zenelni, vagy d2r-ezni akarok, es egyik sem mindennapos esemeny.

Valaki win10 magus tudna segiteni? Aki napi 8+ orat nyuzza a cubase-t win10 alatt, annak is vannak ilyen problemai?

Ezmiez?

Annak idejen, amikor kaloz WinXP alatt, kaloz Cubase/Nuendo-t hasznaltam, kaloz pluginekkel, olyan stabil volt a rendszerem, hogy en adtam tanacsokat masoknak, miket hogyan erdemes allitgatni windowsban meg cubase-ben egyarant, de ez, ez kezd nagyon uncsi lenni. A winfost maximum meg1x huzom ujra, aztan orokre felejto, az elet tul rovid ahhoz, hogy ilyenekre b***am el. Szoval, ha van valakinek jotanacsa, akkor az az uccso win install hatha kihuzza talan 1-2 evig (40-80 inditas :P ), amit nagyon megkoszonnek.

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Eddig még senki nem tudott válaszolni a kérdésre. Esetleg te tudod a választ?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válaszolok a kérdésre...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...