Jump to content
Ménemszól.hu

Tone2 "valódi" analóg szimuláció


malaga

Recommended Posts

Ez a mondat korrektúráért kiált.

(vagy hogy stílszerű legyek: Ezt az mondam korekturával kiállt!)

Jaja, sajnos elég gyenge írás, ráadásul keveri a VSTi fogalmat a plug-in fogalmával. Javítom. De legalább vette a fáradtságot, és beküldött cikket a többieknek. A témát viszont veséztem a blogomban...
Link to comment
Share on other sites

Amúgy, rengeteg az új cucc mostanában, ott a Diva (u-he) is, ugyanezen szisztéma szerint. Ha van igény rá, írhatok tonnaszám új szintikről, napi szinten olvasom a KVR-t is, és böngészem a gyártók oldalait, freelancer sound designerként az olvasott dolgokból az esszenciálisan jónak tűnőket örömmel megírom bőven, és keretesen :)

Link to comment
Share on other sites

Kedves fórum társak!

Szeretném bocsánatotokat kérni botrányos írásomért. Magam sem tudom mi történhetett, én is csak utólag veszem most észre mit sikerült leírnom. Remélem magán az információn ez nem változtat, a jövőben kétszer is átnézem, mielőtt beküldtök bármit! :-D

Link to comment
Share on other sites

És mi volt az, ami arra ösztönzött, hogy beküldjem ezt a hírt? (mert, ahogy látszik is, nem szokásom)

Nem vagyok nagy sznti mágus, az akusztikus dolgokat jobban kedvelem, de néha napján megnézem mi történt a soft szintik világában.

És ekkor jött a nagy meglepődés. Különösebb odafigyelés nélkül indítottam el a demo file-t, a TV háttér zajában, és az eddig hallottakhoz képest, kifejezett különbség volt. (számomra!) Mintha szintet lépett volna valami.

Aztán ezek a marketing dumák meg nincsenek rám hatással, ugyanis egyáltalán nem értek hozzájuk! :-D

Link to comment
Share on other sites

a kvr-es játékukat én nyertem meg úgyhogy elég sokat tesztelem a saurust, nekem olyan szivacs hangja van (minden tone2 cucc ilyen), nem harap úgy mint mondjuk a diva, a mélyek se tépik le az agyad stb.

használom, mert a cpu terheléshez képest jól szól, de azért próbáljatok ki egy divát!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...