Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Digitalis keveres iPad (M1 pro)


viktorwanderlust

Kérdés

Sziasztok! 

Elore is elnezest kerek az ekezetek hianya miatt! Live sessiont kevernek (oldschool boom bap hip hop) digitalisan amit savonkent rogziteni is szeretnek. 
Adott egy iPad Pro M1 16gb/1tb es 4 darab profi vezetek nelkuli dinamikus mikrofon. Eloszor arra gondoltam, hogy az iPadet kontrollerkent hasznalnam tavvezerelheto digitalis keverohoz. 250.000 jo magyar forint a budget.
Midas/behringer mr18/xr18 jottek szoba. Igen am, de ez az iPad egy Paks 2, igy arra gondoltam, hogy egy hasznalt Apogee Quartet/ID44/Clarett 4pre is megoldana a dolgot, igy a Cubasis-ben kevernek es vennem fel a savokat, feltehetoen sokkal jobb preampokkal es pluginekkel mint ami az elobb emlitett digit keverokben van.

Kerdesem, hogy ez mennyire jo vagy rossz otlet? Illetve van e annyival jobb preamp es plugin az altalam elkepzelt "frankeinstein megoldasban" hogy megerje feladni az erre kitalalt celeszkozt es kockaztatni egy esetleges lefagyast vagy egyeb szoftveres malort. A latencia is erdekelne. Egy darab fx savot hasznalnek a Cubasisben amin LA-2A + delay + reverb futna, a 4 savon csak EQ semmi mas. A pluginek az IK Multimedia MixBox iOS pluginjai, ha barmit szamit ez. Waves pluginok is szoba johetnek.

 

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Eddig még senki nem tudott válaszolni a kérdésre. Esetleg te tudod a választ?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válaszolok a kérdésre...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...