ma már elgurult a gyógyszerem, az a helyzet. Összerakattam 200 e-ért egy gépet 2 éve, ami zavaróan zajos lett. Vissza vittem, mondták, hogy ez nem zajos, de tudnak adni bele egy halkabb valamit. Semmi nem változott. Azon kívül, hogy költöttem még egy kis pénzt. 2 éve úgy használom a gépet, hogy kifúrtam a falat, áttettem a gépet egy másik szobába, minden zsinórom 7 méter, így csend van.
Gondoltam, ma végére járok az ügynek és elviszem egy olyan helyre, amiben -mondjuk úgy- megbízom. Szerinte sem zajos a gép, de 18-ért vettem bele egy halk tápot. Ettől tényleg halkabb lett, de a csendestől annyira van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az a helyzet, hogy lassan el is hinném, hogy én vagyok a túlérzékeny, de az a bökkenő van ezzel, hogy 10 éve vettem egy használt pc-t 20-ért, illetve 2 hónapja szintén egy használtat 60-ért és nincs hangjuk. Fülelek és nem hallom. Zéró hang. Ez lenne a cél. Nyilván nem a pc-t szeretném hallgatni, hanem a zenét.
Nem értem, hogy nincs egy olyan szerelő, aki tudja mi az, hogy csendes gép?
Mi a véleményetek? Ez egy extrém kérés a részemről? (van két néma gépem)
Valami speciális ház, proci hűtő kell, ha nem szeretném hallgatni a gépem zaját?
A ház, az tudom, hogy nem egy atom, de szerintem egy teljesen átlagos gép. A következő dolgok vannak benne. Illetve a táp hűtő ma ki lett cserélve egy tényleg halkra. (De még mindig sok a zaj):
Coo - Cooler I DC mini processzor hűtő
Asus prime H310M-R
Intel core i5-9400F
8GB DDR4 3000 MHz memória
240 GB SATA SSD
1 TB SATA HDD
ATI Radeon HD 6450 1GB
Black Pro Tower silent táppal (silent táp ez lett kicserélve, mert baromi hangos volt)
Kérdés
M Peti
Kedves Fórumozók,
ma már elgurult a gyógyszerem, az a helyzet. Összerakattam 200 e-ért egy gépet 2 éve, ami zavaróan zajos lett. Vissza vittem, mondták, hogy ez nem zajos, de tudnak adni bele egy halkabb valamit. Semmi nem változott. Azon kívül, hogy költöttem még egy kis pénzt. 2 éve úgy használom a gépet, hogy kifúrtam a falat, áttettem a gépet egy másik szobába, minden zsinórom 7 méter, így csend van.
Gondoltam, ma végére járok az ügynek és elviszem egy olyan helyre, amiben -mondjuk úgy- megbízom. Szerinte sem zajos a gép, de 18-ért vettem bele egy halk tápot. Ettől tényleg halkabb lett, de a csendestől annyira van, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az a helyzet, hogy lassan el is hinném, hogy én vagyok a túlérzékeny, de az a bökkenő van ezzel, hogy 10 éve vettem egy használt pc-t 20-ért, illetve 2 hónapja szintén egy használtat 60-ért és nincs hangjuk. Fülelek és nem hallom. Zéró hang. Ez lenne a cél. Nyilván nem a pc-t szeretném hallgatni, hanem a zenét.
Nem értem, hogy nincs egy olyan szerelő, aki tudja mi az, hogy csendes gép?
Mi a véleményetek? Ez egy extrém kérés a részemről? (van két néma gépem)
Valami speciális ház, proci hűtő kell, ha nem szeretném hallgatni a gépem zaját?
A ház, az tudom, hogy nem egy atom, de szerintem egy teljesen átlagos gép. A következő dolgok vannak benne. Illetve a táp hűtő ma ki lett cserélve egy tényleg halkra. (De még mindig sok a zaj):
Top Posters For This Question
19
16
8
5
Popular Days
May 12
10
May 6
7
May 10
6
May 7
6
Top Posters For This Question
M Peti 19 posts
DutchFlowers 16 posts
djuice 8 posts
wolf 5 posts
Popular Days
May 12 2022
10 posts
May 6 2022
7 posts
May 10 2022
6 posts
May 7 2022
6 posts
Popular Posts
wolf
Az a baj, az i5-9400F-ben nincs integrált GPU, egy i5-9400-ban viszont van. Ezért kell odafigyelni, hogyha videokártya nélküli gépet tervezünk, jól válasszuk meg a procit is. Ha csend és zene a cél, m
DutchFlowers
Ideje epiteni egy ujat? Ha csupa olyan dolog van a gepben, aminek nincsen mozgo alkatresze, akkor az mindig csendes lesz.
DutchFlowers
Koszi! Es azt se felejtsd el, hogy egy 150-175W TDP-ju, meg egy jol megvalasztott 50-65W TDP-ju proci kozott kb 20-30% extra teljesitmeny a kulonbseg, mert hutes szempontjabol nem mindegy. Az AMD
Posted Images
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts