Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Sonar X1 projekt exportálási problémák


DonPepe

Kérdés

Sziasztok! Lenne egy kis problémám a Sonar X1-ben. Megcsinálok egy projektet, midi és audio sávokkal, majd amikor exportálni szeretném audióba, akkor ez az "audio" funkció nem elérhető. Mi lehet a probléma? X1 Producer változatom van és nem akar exportálni.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Szia!

Nálam volt ilyen problém, de valamelyik patch megoldotta még régebben. Akkor fordult elő, ha nem volt audio tartalom. Ha kijelölsz audiot, és utána exportálsz, ott beállítod hogy az egészet, akkor megy. Ettől függetlenül írj a supportnak, ha javított verzióban is van ilyen, én már rég nem találkoztam vele.

Link to comment
Share on other sites

Sziasztok! Kösz a segítséget, de sajnos mindenfajta próbálkozásom ellenére meg vagyok lőve, nem megy a dolog (a legnagyobb jószándékkal sem állítható, hogy műszaki zseni vagyok....). Már csak egyetlen megoldás van, megköszönném, ha elküldenétek egy olyan szakember elérhetőségét aki tudna nekem segíteni ebben a témában....

Köszi előre is

Link to comment
Share on other sites

Szia!

Azt még megéri megpróbálni, hogy befagyasztod a midi-alapú sávokat, és úgy már csak audio tartalmad van, hátha ez a gond.

Szakembernek a Cakewalk support, vagy a Roland nem felel meg? Patch mind fent van? Ahol vásároltad, nem segítenek?

Ha nem ír vissza support vagy hasonló, akkor szerintem próbálkozz meg a pesti Rolandnál, hátha...

Az is lehet, hogy egy plugin okozza a problémát, milyen pluginjeid vannak? Kompatibilisek egymással? Próbálj meg egy olyat exportálni, amibe egy darab audio van, és ha az működik, akkor nézd végig a plugineket, hátha az a gond.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...