Főr Gábor Létrehozva May 5, 2012 Share Létrehozva May 5, 2012 Találkozott valaki már a címben szereplő jelenséggel akár más hangkártyával? egyszerűen a felvétel befejzését követően a region végéről lemarad a hang. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shatva Válaszolta February 23, 2013 Share Válaszolta February 23, 2013 Sample-pontosan kell beállítani a logic-ot. itt egy topic ami segíthet a megértéhez: http://www.opuslocus.com/logic/record_offset.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta May 6, 2012 Share Válaszolta May 6, 2012 Elég furcsa ez a hiba leírás. Ha 1 (2) mp-cel tovább hagyod a felvételt, akkor is lemarad? Mekkora a latency? (Ilyesmit még soha nem tapasztaltam semmilyen programmal, semmilyen hangkártyával.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta May 6, 2012 Szerző Share Válaszolta May 6, 2012 Latenci 128-as buffernél 11,2 ms, a jelenség elég kicsi arányban fordúl elő kb. 30-ból egyszer de van.A régiók hossza 10 másodperctől kb 1-2 percesig terjed. Hplnap folytatjuka felvételt, megfigyelem majd, hogy mikor történik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta May 6, 2012 Share Válaszolta May 6, 2012 Ez egy ritkán előjövő bug, nagyon nehéz megfejteni az okát, nálam is előjön néha, igaz inkább bounce-nál, hogy pl 2 mp szünetet hagy az elején, és a végét meg lehagyja....:/ Én leginkább azzal tudom összefüggésbe hozni, ha átállítom a zölden kijelölt felveendő/bounce-olandó tartam hosszát. Tehát sima kijelölésnél semmi gond, akkor hibázik néha ha ezt a sávot maunálisan rövidítgetem, hosszítgatom, vagy odébb rakom (leginkább a legutóbbinál) Tehát mondjuk ki van jelölve loop6felveendő szakaszra mondjuk a 2-3-4 bar, és ezt egy felvétel után áthúzom 3-4-5-re, akkor hibázik néha. Ha előbb törlöm a kijelölést, és úgy jelölöm ki a 3-4-5-öt, akkor nem csinálja. De ez tényleg olyan 50/1 esetben fordul elő, és akkor ha sok memóriában tárolandó dologgal van megterhelve. Egyébként célszerű alapból egy kicsit több felvételt hagyni, hiszen egy mozdulat (na jó: kettő) levágni a felesleges részt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Főr Gábor Válaszolta May 7, 2012 Szerző Share Válaszolta May 7, 2012 igen, nálam autopunch-nál csinálja.(csak a kijelölésre gondolva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Főr Gábor
Találkozott valaki már a címben szereplő jelenséggel akár más hangkártyával? egyszerűen a felvétel befejzését követően a region végéről lemarad a hang.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.