Jump to content
Ménemszól.hu

Már kapható az Eventide Blackhole Plug-In


clinteastwood

Recommended Posts

Az Eventide bejelentette, hogy a Blackhole native plug-in AAX-re, AU-ra és VST-re már elérhető. Emellett a plug-in ingyenes, ha bármilyen Eventide pedált vásárolsz Június 30-ig a gyártó honlapján, a www.eventide.com címen.

A Blackhole folyamatosan fejlődött az évek alatt. A legkorábbi inkarnációja a DSP4000 és H8000 stúdió processzoroknak. A Blackhole most elérhetővé vált Pc-re native plug-in formájában is, nem csak pedálként vásárolható meg.

Ray Maxwell, Eventide alelnök elmondta, hogy: „A bétatesztelők visszajelzései kielégítőek voltak a Blackhole-al kapcsolatban. Boldogak vagyunk, hogy egy szinte másvilági reverb programot tudunk nyújtani új felhasználói csoportoknak. Reméljük, hogy ha szeretsz hangokkal kísérletezni, új világokat létrehozni, a Blackhole világa magába vonz. A lehetőségei végtelenek.”

A reverbek skálája ebben a plug-inben széles: 100 gyári beépített presetet és 12 alapvető algoritmust találunk benne, amiket a szükségeinkhez igazíthatunk. Egy átlagos szobai zengetéstől, a klasszikus rugós zengetőn át fut a skála, egészen a földönkívüli hatásokig. Igazából sokkal többről van itt szó, mint sima zengetésről. Kombinálhatjuk delay-el, pitch shiftel, tremolóval és számos egyéb modulációs effektel.

Szerintem egy szuper plug-int sikerült összehozni, megvásárolhatod a Hit Space online store-ban itt!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...