djuice Létrehozva August 3 Share Létrehozva August 3 Íme a hírek: https://www.synthtopia.com/content/2022/08/01/korg-opsix-altered-fm-synthesizer-now-available-for-330-was-750/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta August 3 Share Válaszolta August 3 Ha jól értelmezem, akkor ez csak az USA-ban van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta August 3 Szerző Share Válaszolta August 3 1 órája írta Bendi: Ha jól értelmezem, akkor ez csak az USA-ban van. A Reverb.com nem egy UK oldal? (Mondjuk brexit után mindegy is, de spec nekem él kint haverom, aki egy ekkorka billencset haza is tud hozni, karácsonyra ui. hazalátogat + zenész is, tehát nem feltűnő, ha 1 hangszerrel többel ér haza.) Csak én meg inkább a Wavestate felé érdeklődnék mégis jobban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kib Válaszolta August 3 Share Válaszolta August 3 5 órája írta djuice: A Reverb.com nem egy UK oldal? (Mondjuk brexit után mindegy is, de spec nekem él kint haverom, aki egy ekkorka billencset haza is tud hozni, karácsonyra ui. hazalátogat + zenész is, tehát nem feltűnő, ha 1 hangszerrel többel ér haza.) Csak én meg inkább a Wavestate felé érdeklődnék mégis jobban... A Reverb egy amerikai oldal (alapból, de bárki bárhonnan felrakhat rá cuccot, mint az ebayre is). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta August 3 Szerző Share Válaszolta August 3 A lényeg itt mégis az, hogy több mint 60%-al esett az ár és még valószínűleg így is megéri újként eladni a gyártónak. Tehát el lehet gondolni az előállítási költség / haszon arányt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts