Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Milyen samplert vegyek ?


VoX Fabri

Kérdés

Hello ! Nehezen jutok döntésre sampler ügyben … Szintim volt már egy csomó meg dobgépem is de samplerek eddig kimaradtak valszeg azért mert nem illenek a workflow-mba elvagyok en az abletonnal minden sample manipulációt megtudok vele csinálni de szeretnék a fő projektemen kivűl belevágni egy breakbeat/core/idm vonalba magam meg ha jó akkor mások szórakoztatására :) 

És itt jönnek képbe a samplerek egy csomó videót nézegettem pl a Roland SP 404 -ről szimpi cucc tetszik hogy hordozható ez nálam szempont mert elég sokat utazok , az is tetszik hogy kicsi és ahogy a videókat nézem elég könnyű használni szóval ő lenne az első induló .
 

Második a Digitakt :) Nagyon király ,hogy vst-ként is megtudom nyitni volt digitone-om 2 is szóval a kezelése se lenne nehéz de elég borsos ára van meg nekem már a digitoneba se tetszett ez a menu diving … 

Harmadik induló a Polyend Tracker ! Na itt kb semmit nem vágok sose használtam tracker cuccokat de szimpatikusnak tűnik meg ahogy videókban néztem kb ennek a workflowja lehet a legideálisabb azokhoz a zenékhez amiket én akarok … 

 Segítsetek dönteni !:D Válaszokat előre is köszönöm :) 

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

  • 0

Egy szavazat a Polyend Trackerre. Nekem eddig az egyik legjobban kezelhető groovebox/sampler. Egyedül akkor nem javasolnám, ha polifónikus dolgokra is akarnád használni. Arra nem éppen ideális. Egyébként épp most jelentették be a hordozhat mini változatot, ami technikai paramétereiben itt ott még rá is ver az eredetire. Hozzá teszem én kicsit elfogult vagyok, mivel annó 96-ban Fast Tracker II-vel kezdtem a  zenélést. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válaszolok a kérdésre...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...