Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Cubase licens


Szécsi Norbert

Kérdés

Sziasztok! Egykis segítséget kérnék. Vásároltam kéztől egy jogtiszta, USB kulcsos Cubase SX3 (jóóó, tudom régi, meg szar, stb.... de én szeretem). Na most. az istennek nem tudom telepíteni a licenset. Méghozzá az ACtivation Code letöltése jelenleg lehetetlen. Amim van Hozzá az egy AUTHORIZATION NUMBER és egy SERIAL NUMBER. De Activation code a világba nincs. Lehet ezzel valamit így csinálni, vagy lökjem ki?????? Köszönöm előre is. SZép estét mindenkinek!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

A Cubase Artist 7-et telepitettem, aktivaltam az e-licenserrel de nem tudom regisztralni a programot a steinberg.net-en.

Vegigmentem a lepeseken, kitoltottem, amit kellett, kaptam is egy aktivalo emailt, de a levelben levo link nem aktival, hanem a steinberg oldalan egy hibauzenetet ad, hogy nincs aktivalva es aktivaljam az emaillel, dehat pont azt teszem!

Vagyis, amikor az emailben a linkre raklikkelek, ezt kapom: ( You account hasn\'t been activated, so you can\'t log in. Please check if the complete link from the confirmation mail is displayed in your browser.)

A 22-es csapdaja.

Raadasul ezt az emailcimet mar nem hasznalhatom ujabb regisztralasnal, mert ez mar hasznalva van (viszont nincs aktivalva)!

Ujabb emailcimmel pedig nem regisztralhatom az adott e-licenser szamokat, mert mar altalam regisztralva vannak.

Supportot, segitseget pedig ugy kerhetek, ha bejelentkezek a regisztraciommal... ami ugye, nem megy. :S

Valaki?

Link to comment
Share on other sites

Ha használt a szoftver akkor valószínűleg az USB kulcson ott van rajta a license, nem kell újra rátölteni. Csak installálni kell a Cubase-t, fel kell telepíteni a legfrissebb drivert az USB kulcshoz (valószínűleg ami a Cubase telepítővel felmegy már elavult, pláne, ha Win7-el dolgozol.). A drivert a Stenibergtől le lehet tölteni. Ha kész van, a syncrosoft license control centert elindítva látnod kell a kulcsra töltött license-eket, és a Cubase-nek is el kell indulnia.

Link to comment
Share on other sites

Norro, a legfontosabb: egyáltalán kaptál hozzá USB kulcsot?

Az SX3 telepítéséhez kell egy telepítő kulcs is, ez valamelyik az általad felsorolt két "sorszám" közül. (Az lesz, amelyik 5 x 5 karakter, tehát valami ilyesmi:

ABCDE-FGHIJ-KLMNO-PQRST-UVWXY

A másik egy egyszer használatos kód, amivel a licence-et "be tudod tölteni" bármilyen USB kulcsba, ami a licence-hez szükséges feltételeknek eleget tesz. Valószínűleg egy ugrade változatot vettél, mert a teljes verzióhoz nem szoktak licence authorizáló kulcsot adni, hanem egy olyan USB kulcsot, amiben benne van a licence.

Ha viszont upgrade változatot vettél, akkor három lehetőség van:

- vagy megkaptad az USB kulcsot, amiben a már aktivált licence benne van

- vagy megkaptad az USB kulcsot, amiben még nincs benn az aktivált licence, de benne van az upgrade alap (pl. Cubase SX1/SX2, vagy Cubase SL1/SL2 - a dobozon látnod kell, hogy pontosan milyen verziót kaptál (upgrade from ... akámi) !!ÉS!! még nem használták fel az authorizációs kódot a licence aktiválásához

- nem kaptál semmilyen USB kulcsot - átvertek (nagyon remélem, hogy nem ez történt.)

Sokat segítene, ha pontosan leírnád, mimindent kaptál a kezedbe.

Link to comment
Share on other sites

Köszönöm a válaszokat! Kaptam USB kulcsot hozzá, de a Control centerbe semmire nem tudok rákattintani. Ja és XP- vel használom, Service Pack III- al. Volt már ez fent nekem, de volt egy tört KORG Legacy Cell- em, ami eltűnt. Ezt felraktam újra, az telepített egy tört syncosoftot, és azóta nem tudom a CUBASE-t visszarakni, pedig uninstalloltam mindent!

Üdv: Norro

Link to comment
Share on other sites

A legfrissebb eLicensert feltetted? ( http://www.elicenser..._downloads.html ) (Ez szokott segíteni...)

Viszont ehhez - sajnos - .net-et is installálni kell.

A tört syncrosoftot uninstalláltad?

Ha a fentiek nem segítenek, akkor egyrészt a registryből is ki kellene törölni minden nyomát (de csak óvatosan), másrészt ténylegesen, fizikailag is törölni kellene az összes syncrosoft / eLicenser file-t. Ez elég macerás lesz, de talán kevesebb idő, mint nulláról újra húzni a rendszert.

Link to comment
Share on other sites

nme fogja megtalalni a registryben 100%

egyszerubb ha ujrarakja a windowst,vagy .erdemes system restoret csinalni az meg adhat egy kis remenyt.

en bizonyos idokozonkent csinalok rendszer mentest ha barmi szopo van csak visszatoltod.

a Control Center eleg straight forward ott nagyon nem lehetne semmi gebasz,tuti hogy a tort cuccok fostak tele a systemed.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...