Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Korg Kaossilator2 - élménybeszámoló


ehnaton

Kérdés

Ma reggel 8 -kor megérkezett és kézbe vehettem az első kaossilator2, amely hazai üzletből a frendlyhouse jóvoltából 1 nap alatt kiszállításra került! Érdeklődésemre több hazai üzlet is csak októberre ígérte a "kézikészüléket". A misztérium tovább fokozódik körülötte, bár egyes videó megosztó oldalakra, már tucat szám töltik fel a boldog külföldi, (főleg japán) felhasználók az elrettentő nyekeregtetéseket... Az első személyes benyomások viszont pozitívak!

A szerkezet első fogásra túl könnyű, kicsit gagyi :)

Az agyon dicsért kijelzője is inkább hasonlít az ős comodore 64-es grafikákhoz. Viszont jó, hogy nincs rajta tekergető-programválasztó racsni! Minden funkciót a ribbon érintő felülettel és 4 gomb nyomkodásával érhetünk el. Ezért nincs mi kilazuljon, elgyengüljön, kikopjon. A beltartalmi értékek gazdagok, de a menüben kotorászni ezúttal jóval körülményesebb. Mivel több az állítási, variálási lehetőség ezért többet is kell állítgatni, variálgatni, programozgatni.... Sok ügyes funkciója mellett a külső mikrofonról, illetve a bejövő audió jelről történő felvételtől várom a legtöbbet.

A kaossilator2-t beintegrálva meglévő elektronikai rendszerünkbe, nem csak mókás, de hasznos is! Bíztatok mindenkit szerezzen be egyet és 3 tankolás árát megspórolva, vegyen az összegből egy ilyen "ketyerét" és bizzgesse orvérzésig! Kiváló gyakorló eszköz elektronikai zenei vonalon mozgó zenészeknek. Intuitív, kompakt, inspiráló "műszer". Gyanítható, hogy sokáig nem lesz kapható a használt piacon. De ha egyszer még is úgy alakul, hogy Te leszel az eladófél, bizton számíthatsz rá hogy azonnal lesz vevőd!

Tehát érdemes és szórakoztató befektetés lesz ez már biztos!

Végül elárulom én 45 ezer pénzért jutottam hozzá...

És egy utolsó jó tanács kezdő kaossilatorosoknak : Nem kell nyikorgó dallamokra, nyekergő szólamokat rétegezni.... egymás hangját elnyomó rétegeket bele diktálni. Türelemmel részlet gazdagon apró szinte neszekből, érintésekből, bonyolult és összetett zenét lehet össze pakolni! És néha a kevesebb több!post-2146-0-53748200-1344380859_thumb.pn

Jó szórakozást!

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...