Jump to content
Ménemszól.hu

Cell Studio

Regisztrált tag
  • Tartalom számláló

    133
  • Csatlakozott

  • Utolsó bejelentkezés

  • Days Won

    10

Cell Studio last won the day on September 16 2021

Cell Studio had the most liked content!

2 követő

Cell Studio tagunkról:

  • Születésnap 1985-08-31

További Információ

  • Lakhely:
    Budapest

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.015 profil megtekintő

Cell Studio's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done

Recent Badges

51

Megbízhatósága

  1. Cell Studio

    Reason 5 Box/license

    Isten őrizz hogy eltérítselek a legális szoftver vásárlástól de ha adok neked egy linket ahol fent van az segítene? AIR verzió megy win7 alatt, nekem cubase5 el van össze rewire-ezve sokszor
  2. Minden elismerésem! Annyira jól esik látni hogy ekkora energiával és lelkesedéssel tolod te is!!! Nem rég estem neki megcsinálni én is a szobámat és tudom mennyire macerás de nagyon meghálálja! Aki idáig csak gondolkozott rajta vagy sajnálta rá a pénzt inkább mást vett annak ajánlom hogy a legközelebbi befektetése akusztikai kezelés legyen. Én csak lite-os t-akustik szivacsokat vettem nem a drága vastag márkás cuccokat de még azokkal is ég és föld a különbség!
  3. Cell Studio

    Nem azt hallod

    Ezen jót fogtok nevetni: Napocska Még régebben volt hogy egy nap az istennek nem sikerült a zaj szintet a megszokottra beállítanom pedig minden ugyanúgy volt belőve mint máskor. Szokásom hogy direkt sok outboard cuccon futtatom át a hangot hogy minél több színezést szedjen fel. Azt sem sikerült belőni úgy mint ahogy előtte kitaláltam pedig ugyanúgy hagytam mindent ugyanúgy melegítettem be a cuccokat stb. gondoltam biztos hülye vagyok hát essünk neki felvettem a sávokat. Később annyit agyaltam rajta hogy á de mondom megnézem hátha mégis eltekertem valamit, megint bekapcs melegít stb egyből ugyanaz volt mint amit eredetileg akartam, később kiderült hogy az nap amikor éreztem hogy valami nem stimmel egy nagyobb napkitörés hullámai addigra értek ide. Ennek vannak élettani hatásai is lehet azért éreztem, de a sávokon látszik a +4db zaj, na az a nem mindegy! Persze itthoni körülmények nem vetekednek a NASA-val ezért ezt nem lehet bizonyítani de 100-ból 99-szer ugyanannyi a zajszint és nem nyit le a zajgát ha csend van. Mutattam barátaimnak hogy hallanak e különbséget A Mágnes Hétvégi buli előtt iszogattunk és jameltünk a szintikkel a stúdióban. Akkor még új volt a Moog Minitaur és emiatt eléggé ment a basszus fetisizmus. Korg MS2000 volt mellette és ádáz csatát vívtunk ki tud morcosabbat kihozni. Meglepő módon a Korg nyert mert azt jobbnak hallottuk. Azért azt hozzáteszem hogy már ittasan. Sokkal kerekebb vastagabb dagibb hangja volt még akkor is volt 60hz nél alja amikor egy oktávval feljebb ugrottunk benne. Patch ment öröm boldogság kacagás, aztán jött a fú hogy csináltad. Elkezdtünk nagyon tudományosan reverse engineringelni, előkerült a spectrum analízis. Kiderült hogy a Korg jel kábele hozzáér a mélynyomó hűtőbordájához amitől folyamatosan 60hz-en búgott a sáv plusz amikor csapattuk neki akkor még külön rezonált szegény kábel és annak is van valamennyi "zaja". Hülyeségből felvettük az így kinyert hálózati zajt lenormalizáltuk hogy legyen rendes jelszintje /a zajnak / betoltuk samplerbe kapott egy sidechaint hogy pulzáljon és egész jókat ki lehet belőle hozni!
  4. és ehhez mit szóltok? http://www.mh-audio.nl/gif/skyline_diffuser2web.jpg
  5. Kedves Lowfast! Szerintem innen mazsolázgass ha olcsón akarod megúszni itt minden van, sarokba is falra is, nem pro de olcsó és otthonra szerintem nem kell perfekt akusztika mert ha ráköltesz sok százezret akkor lesz csak jó, de valljuk be ezért van a fülhallgató, nem? Másrészt nekem 4db lehallgató rendszerem van amin szoktam csekkolni a mixeket hogy lássam őket több szemszögből. Link: http://hangshop.hu/spl/966316/Hangelnyelok-akusztikai-elemek
  6. AD for president!!! Ez nagyon nagyon nagyon jó lett! Köszönjük szépen! Lehet már máshol kérdeztem de nálatok miért nem lehet kapni szivacsokat csapdákat diffúzorokat és miért nem látni a stúdiótokban sem? Azt tudom hogy belső építészetileg van trükk mert látszik a sok-sok lyuk a falban.
×
×
  • Create New...