Jump to content
Ménemszól.hu

Casio MT-400V


space
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 25000 Ft

Eladó Casio Casiotone MT-400V. megérdemelne egy lelkes új tulajt, aki felújítaná szegényt. Sajnos nálam régóta a szekrény mélyére sorolódott ez a projekt a sok egyéb mögött. Most előszedtem, de ha nem talál benne senki kihívást, akkor megy vissza.

Kapott az élettől, illetve valamelyik korábbi tulajától. Itt-ott repedt, pár billentyűt is cserélni kéne, de egyben van, szól minden hang, csak a jelenlegi állapotában a filter nem az eredeti módon működik, vagyis a lopass filter cutoff semmit se szabályoz ellenben a resonance poti középállásban egy teljesen nyitott cutoff (ítt viszont nem is olyan fedett, kicsit tompa, mint egyébként lenne) és innen egyik irányban lopass, másik irányban hipass(!!) filterként funkcionál. Kiválasztható így is, hogy mit szűrjön a szűrő (tone vagy rhythm vagy bass/chord vagy noise), a filter LFOja (waw) és a fllter envelope viszont így most éppen nem aktív. Nem szedtem nagyon szét, pont annak a panelnek a túloldaláig nem jutottam, ahol a filter rész van, de nem látszott berhelés. Mindenesetre az enyémnél nagyobb hozzáértéssel visszahozhatók az eredeti funkciók. Ebben az alapos bemutatóban jól látható, mi bújik meg ebben a jószágban: 

A hangszórói is szépen szólnak és elég egyedi megjelenéssel bír a szinti, ahogy azok felszerelhetők, mint két külön dönthető és rögzíthető macifül, ami így már inkább jópofa, mintsem szégyellnivaló, de akár el is hagyhatók.  

20+99-73+578

 

cas2-.jpg

cas3-.jpg

cas1-.jpg


  • Like 3
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...