Jump to content
Ménemszól.hu

Lotharek HxC SD kártyás floppy emulator


knobtwist
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 1 Ft

Rendelni készülök a fent említett emulátorból, ha valaki szeretne csatlakozni, akkor most írjon és némi mennyiségi árkedvezmény mellett (3%) a postaköltséget átvállalom.

 

Pár hónapja én már rendeltem egyet, és nagyon bevált. Az amúgy olcsóbb Gotek megoldással szemben a következő előnyöket tapasztaltam:

- Kiváló minőség, masszív fém keret, nem kínai műanyag mint a Gotek

- Rendes kijelző nem csak hétszegmenses mint a Gotek, ami sokkal egyszerűbbé teszi a rendszerezést, elnevezett fájlok alapján történő keresést stb.

- A HxC firmware benne van az árban, a Gotek is felfrissíthető, de akkor 20 euro pluszban a firmware és a rátöltéshez is speciális eszközökre van szükség (ha ezeket is figyelembe vesszük, akkor összességében a Gotek nagyjából a felébe kerül a Lothareknek)

 

Azoknak ajánlanám akik valami komolyabb eszközbe készülnek beépíteni (Emulatorok, AKAI S széria, Atari, Amiga stb.), szeretik az egyszerű rendszerezést és örökre meg akarnak szabadulni a floppy-któl.

Nem olcsó, de hosszú távon szerintem megéri a kényelem, plusz mindig átrakható egy másik eszközbe, ha valamiért a régit lecseréled.

 

https://lotharek.pl/productdetail.php?id=27

Akit érdekel, írjon.

 

 


  • Like 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...