Jump to content
Ménemszól.hu

Behringer U-PHORIA UMC1820


bmilan1986
  • Eladó

    Régió: Pest megye 

    Ár: 70000 Ft

Eladó egy hibátlan állapotú és működésű Behringer UMC1820-es hangkártya. Doboza, papírjai sajnos már nincsenek meg. Nem terveztük hogy eladó lesz egyszer, de sajnos cégmegszűnés miatt eladó sorba került. 2020. decemberében lett vásárolva újonnan a Rexfilmtől. Az eszköz Esztergomban megtekinthető napközben. Délután 5-6 felé esetleg Budapesten vagy előre utalás után szívesen postázom vagy foxpost vagy bármi. :D

Egy kis leírás az eszközről.

A Behringer U-PHORIA UMC1820 egy USB 2.0 audio/MIDI interfész, amely tizennyolc analóg és digitális bemenet, valamint húsz analóg és digitális kimenet kombinációját tartalmazza. A 24 bites/96 kHz felbontású egység mikrofonok, gitárok, billentyűzetek és MIDI eszközök csatlakoztatását teszi lehetővé. Nyolc MIDAS tervezett mikrofon-előerősítő 48 V-os fantomtápellátást biztosít a kondenzátor mikrofonokhoz.
A nyolc XLR/TRS kombinált csatlakozón kívül az interfész S/PDIF koaxiális bemenetet és kimenetet, valamint ADAT optikai bemeneteket és kimeneteket is tartalmaz, amelyek mind az S/PDIF, mind az SMUX működést támogatják. Rendelkezésre áll a MIDI bemenet és kimenet, valamint az USB MIDI a vezérlőfelület hozzáadásához a DAW vezérléshez. És ha már a DAW-okról beszélünk, az egység kompatibilis a legnépszerűbb Mac OS X és Windows rögzítőszoftverekkel.
A keverésvezérlés lehetővé teszi a nulla késleltetésű közvetlen felügyeletet, hogy a visszatérő jel késedelme vagy késleltetése nélkül segítse a teljesítményt. Két fejhallgató-kimenet áll rendelkezésre egyedi hangerőszabályzókkal és A/B-forrásválasztással a DJ-stílusú hangzáshoz. 

01.jpg

03.JPEG

05.JPEG


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...