Jump to content
Ménemszól.hu

Tascam FW 1884 + 2x FE-8 DAW Controller és 8 csatornás hangkártya


sztivi89
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 199000 Ft

Sziasztok!
Eladóvá vált a címben említett stúdió hangkártya ami egyben Daw kontroller is.
Amit tudni kell róla: Az agy, az FW1884 egy 8 csatornás audio interface, adat-on keresztül felbővíthető 16 csatornára, amit fontos tudni róla, hogy megkapta az Összes Gyári Moddot (nem kókányolás, nem sufnituning), így stabilabb, jobban is szól. Motoros faderek, fullos daw controller, minden daw-al működik! Ami az igazán ritkaság, az a kiegészítő, az FE-8, és ebből kettő is van nálam, így egy 24 motoros faderes daw controllert kapsz, ami untig elég.
Nem mai darab, 2005-ös gyártmány, így nem összekeverendő a mai Tascam cuccok minőségével, gyakorlatilag analog feeling digitál környezetben!
FONTOS: Az eszköz Firewire protokollt használ, és megelőzvén a kérdéseket, Nem tehető usb-s eszközzé! Windows 10-en használtam Pro Tools-al, szuperül funkcionált, stabil volt, automatizálni álom volt vele.
Ha egy stabil, feelinges és rendkívül jól szóló stúdióbázist szeretnél, egy kiváló választás. Beüzemelésben tudok segíteni, FW kábelekkel, tápokkal adom! Kipróbálható Budapest belvárosában, postázást nem vállalok a méretei és az eszköz ˝ritkasága˝ miatt.
Eladó még hozzá egy asztali pc, amivel használtam, benne a pulttal kompatibilis fw kártya. Tehát összedugod őket és mehet a munka.
Kérem, csak az érdeklődjön aki végigolvasta a fent írtakat!

2130751_img_8673.webp


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...