Jump to content
Ménemszól.hu

KORG KAOSCILLATOR PRO+


scope.sweetener@gmail.com
  • CSERE

    Régió: Csongrád megye 

    Ár: 100000 Ft

Alig használt, tökéletes esztétikai és tecnkikai paraméterekkel eladó Korg KAOSCILLATOR PRO+ (legujabb)

Ár: 100.000 huf

vagy  csere:

Waldorf Blofeld szintire. / Mircokorg szintire

Korg Kaossilator Pro+

 Már a kis Kaossilator is forradalmat csinált! A zsebméretű, bárhol használható XY érintő paddal ellátott zsebszintetizátor sok amatőr zenekedvelő részére hozta el a zenélés örömét, hiszen nem kell többéves zenetanulás ahhoz, hogy értékelhető hangokat, dallamokat csiholjunk ki zsebkütyünkből. Hozzáteszem, azért nem árt...

 A Kaossilator PRO már igazi "instrumentális szerkentyű", hozzáértő kezekben teljes zenekari megszólalást hoz, kitűnő hangminőségben.

A KORG népszerű, nyomásérzékeny felülettel vezérelt termékei eddig is számos érdekes lehetőséget nyújtottak a DJ-k számára, ám a cég tervezői ezúttal egy komplexebb, számos kreatív lehetőséget nyújtó termékkel rukkoltak elő.A Kaossilator Pro a Kaossilator utódja, ám tudásában messze felülmúlja azt. A tervezők immár az előző modellek erősségeit összefogva alkották meg az új Pro modellt.

 Ha a Kaossilator Pro mellett döntünk, akkor egy kis helyigényű, hordozható, nyomásérzékeny felülettel vezérelhető szintetizátor hangmodult (számos elektronikus, illetve akusztikus hangszínnel), PCM dobhangokat, beépített vocoder programokat, hangminta-, és loop- rögzítőt kapunk egyetlen eszközbe sűrítve. A KAOSS X-Y nyomásérzékeny felület segítségével vezérelhetjük az eszköz egyes paramétereit. A vízszintes és függőleges tengelyhez más-más paramétert rendelhetünk hozzá, így ujjunk mozgatásával drasztikusan tudjuk befolyásolni egy hangszín megszólalását élőben.

 A Kaossilator Pro az előző modellekhez képest szélesebb hangszín-választékot tartalmaz, illetve kifinomultabb loop-rögzítést tesz lehetővé; a rögzített loop-okat akárhányszor újravehetjük, úgy, hogy közben egy újabb sávval bővítjük (over-dub felvétel); a rögzített loopokat négy bankban tárolhatjuk. A négy Loop Recording Bank alkalmassá teszi az eszközt DJ-stílusú előadásmódra is, ugyanis a négy bank külön-külön ki-be kapcsolható (mute), illetve a hangerejük is függetlenül változtatható. A loop-ok élőben, menet közben rögzíthetőek, illetve törölhetőek, lehetővé téve ezzel a zavartalan fellépést.

 Újdonság a 'Gate Arp' vezérlését végző fader, amellyel a beépített arpeggio felbontását és kapuzási idejét állíthatjuk.

A Kaossilator Pro-t USB port segítségével összeköthetjük számítógépünkkel, illetve SD-kártyán kereszül tölthetünk rá hangmintákat, vagy fordítva: az eszközzel rögzített loop-okat PC-re vihetjük.

 MIDI bemeneti és kimeneti aljzattal rendelkezik, így meglévő rendszerünkbe integrálhatjuk, más eszközökkel szinkronban üzemeltethetjük.

 További jellemzői:

- Programok száma: 250

- Effekt kategóriák: Lead: 40; Acoustic: 15; Bass: 40; Chord: 40; SE: 30; Drum: 30; DrumPattern: 40; Vocoder: 15

- Skálák száma: 35

- Kulcsbeállítások: +/- 12

- Fő kezelő: érintőpad, Gate Arp Time/Speed csúszka

- Bemenet: vonal, RCA; mikrofon (6.3mm jack)

- Kimenet: vonal, RCA; fejhallgató (6.3mm jack)

- Mntavételezés: 24bit/48kHz, lieáris (PCM WAV)

- Tárolás: SD-kártya (16Mb - 2 Gb) vagy SDHC kártya (max. 32 Gb)

- MIDI: ki/be

- USB: Type B

- Áramellátás: DC9V

- Méret: 210 x 226 x 49 mm

- Tömeg: 1.3 kg

Érdeklödni:

tel: 06709447382

scope.sweetener@gmail.com


  • Like 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...