Jump to content
Ménemszól.hu

M-Audio Hammer 88


marodilp@gmail.com
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 110000 Ft

Eladó alig használt billentyűm, kihasználatlanság miatt. Itthon gyakorolgattam rajta, de többnyire letakarva pihent, szóval még porosnak sem mondható. Az eredeti doboza és a hozzá járó kottatartó is megvan. Extra infó hogy van 3 pedál bemenete, kezel expression pedalt, ami egy óriási fegyvertény ha valaki midizik. Van hozzá egy eladó expression pedálom, amiről esetleg extraként beszélhetünk.
Nem vagyok zongorista, ezért a zenekészítéshez jobban passzoló multifunkciós midi-key-re cseréltem, ezért eladó, amúgy patent mindene. Pátyon kipróbálható, Pest vonzáskörzetében megoldható a szállítás ha nem tudsz érte jönni. Nem postázom.
Gyári infó: Prémium billentyűs kontroller professzionális zenészek számára, 88 kiegyensúlyozott billentyűvel és egy kalapácsos mechanizmussal, használahó stúdióban vagy élő előadóskor, szabványos USB / MIDI csatlakozó, szabványos 5 pólusú MIDI csatlakozó, Modulation, Volume, Layer, Split, 4 Note Chord , Sustain, Expression és Soft pedál bemenetek, tápellátás közvetlenül az USB portról, kompatibilis PC, Mac, és iPad-del, tartozék kottatartó. 


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...