Jump to content
Ménemszól.hu

Maschine MK2 + Komplete 13


marci735
  • Eladó

    Régió: más 

    Ár: 200000 Ft

Eladó fehér maschine mk2, gyári dobozában és kábelével, egy kék előlap + knob szettel (eredeti fehér is megvan). Két hibája van, a 8 knobból 1 kicsit furán, akadozva érzékel. NI fórumon többen írták, hogy DeOxi sprével lehet rajta javítani, de nekem már nincs kedvem vele szórakozni. A másik csak esztétikai, két group választó gomb közt átszűrődik a színes led fénye és ilyen színátmenetesen néz ki. A  6 másik gombnál nincs ez. Jövő héten tudom lefotózni, a kép nem az enyém, csak tájékoztató jellegű. 

Eredeti szoftverén felül teljes Komplete 13-al eladó. Ha szeretnéd megvenni a Komplete-et (Muzikeren 210k, hivatalos NI oldalon 600 euro) lényegében kapsz mellé egy Maschine-t ingyen. A Komplete digitális, a teljes NI fiókomat odaadom (módosíthatsz emailt, jelszót és nevet is) van még rajta pár extra, ami szezonálisan ingyenes volt. 

Az ár nem alkuképes, viszont jó állapotú Push 2-t 160k-ért beszámítok (akár Live szoftver nélkül is), illetve monitorhangfalpárt megegyezés szerint. 

Futárral mehet utánvét és előreutalás egyaránt, de legjobb lenne személyesen Tatabányán. Push 2 esetén akár én is tudom vinni Pest és Győr között.


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...