Jump to content
Ménemszól.hu

AKG P420


tiszagergo
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 68000 Ft

Újszerű állapot, projekthez vettem a hitspace-en 2 éve, amiből nem lett semmi, használva talán ha kétszer volt, a lakásból nem vittem ki.

Új ára most a hitspace-en 78.900 Ft, 68.000 Ftért vihető.

Leírás:

Neutrális hangzás - részletgazdag felvételek bármilyen hangforrásra

A P420 az AKG Perception szériájának zászlóshajója - ez a kétkapszulás nagymembrános kondenzátor mikrofon mind a stúdióban, mind a színpadon magabiztosan megállja a helyét.

20Hz-20kHz közötti frekvenciatartományban rendkívüli pontossággal rögzít - kiegészítve 300Hz-es, 12dB/oktáv mélyvágó szurojével és -20dB-es padjével egészen 155dB hangnyomásig helyt áll a legkülönbözobb szituációkban, legyen az stúdiófelvétel, színpadi hangosítás, vagy broadcasting.

Többféle karakterisztika a szélesköru használhatóságért

A P420 meleg, természetes hangját könnyen a rögzíteni kívánt forráshoz igazíthatjuk: kardioid, omni, vagy 8-as  karakterisztikájával könnyedén igényre szabható, legyen az zenekari szituáció, zongora, fa-és rézfúvósok, gitár, dobok és egyéb perkusszív hangszerek, nem fogunk csalódni.

Kiegyenlítettsége, részletgazdagsága könnyeddé teszi a vele való késobbi munkálatokat, teltsége, csillogó, de mégsem harsány magasai révén könnyen kiegyensúlyozott felvételeket készíthetünk, melyek ténylegesen visszaadják a rögzített forrás élettel teliségét.

A csomag tartalmazza a mikrofonhoz tartozó felfüggesztést és egy hordtáskát


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...