Jump to content
Ménemszól.hu

Cranborne Audio 500R8 USB Audio Interface, summing mixer with 8-Slot 500-Series Rack


CVRDWELL
  • Eladó

    Régió: Pest megye 

    Ár: 599000 Ft

Set up váltás miatt eladó egy kíváló Cranborne Audio 500R8 hangkártya, analóg összegző keverő és 8 slot-os 500-as ház. 

Egy komplett stúdió központi eleme egy rack elemben

A Cranborne Audio 500R8 egy igazán komplex eszköz - egyszerre egy 8-slotos nagyteljesítményű 500-as ház, 8 csatornás analóg summing mixer, 28-be és 30 kimenetes USB audio interfész, és egy teljes monitorvezérlő egység egyetlen rackbe szerelhető egységben. Hiánypótló kialakítás azok számára, akik az 500-as moduljaikat szeretnék tökéletesen integrálni a stúdiójukba!

Tökéletes 500-as ház, tökéletes integrációval

A 8-slot mindegyike 250mA feszültséget biztosít, mely szinte minden esetben több, mint elegendő. XLR-be és kimenetekkel érhetők el a modulok, valamint egy TRS insert csatlakozót is találhatunk rajta, melynél további eszközöket (pl kompresszor, limiter, EQ) illeszthetünk az adott slot kimenete és a konverzió elé.

Az integráció ami itt a legnagyobb kulcs: a modulok alatti kapcsolóval adhatjuk meg, honnan is származik a forrás. Analóg esetén a modulok saját vagy a ház hátsó bemenetein érkezik a jel, át a modulokon (vagy bypassolva natúr vonalszintű jelként) a dedikált individuális digitális kimenetekre (1-8 kimeneti csatorna) - ez ideális felvételeknél, amikor 500-as mikrofon előerősítőkön keresztül szeretnénk valamit rögzíteni.

Amennyiben átállítjuk USB-re, a digitális USB kimeneteket csatornázza a modulokhoz, így egy 8 csatornás mixing rendszert kapunk, melyet szabadon telepakolhatunk a legkülönbözőbb hangszín-és dinamikaszabályzókkal.

A C.A.S.T. esetében minden csatornához etherneten keresztül csatlakozhatunk, mely a Cranborne saját rendszerét képezi.

Mindezek mellett természetesen az analóg összegző folyamatosan működik és az épp kiválasztott források jeleit összegzi - melyek tetszés szerint kombinálhatóak. A 9-10-es csatornákon folyamatosan rögzíthetjük az összegzett mixeket gyönyörű analóg karakterrel.

USB hangkártya

Az 500R8 közvetlenül csatlakoztatható Mac és PC számítógépekhez, így azonnal 28 bemenetet és 30 kimenetet nyerünk. Ezekből 1-1 be-és kimeneti csatorna tartozik minden egyes modulhoz, melyek azok hiányában bypassolhatók, így vonaljelek közvetlen bevitelére is alkalmasak. A 9-10-es bemeneti csatorna az analóg összegző jelének digitalizására van fenntartva. A további csatornák pedig digitálisan érhetők el ADAT-on (16) és S/PDIF-en (2) keresztül.

Diszkrét analóg összegző

Aki már használt analóg összegzőt, nehezen engedi el - az 500R8 esetében egy kapcsolóval átválthatunk, hogy USB-ről akarjuk megtáplálni a 8 bemenetes summing mixert. Villámgyorsan rögzíthetünk sub-vagy teljes mixeket, melyeken ott lesz az az utánozhatatlan analóg karakter. 

Teljeskörű monitorozás

Az 500R8 kiválóan kezeli a lehallgatást is - a dedikált monitor kimeneteken azonnal monózhatunk, mute-olhatunk, dimmelhetünk és kezelhetjük a talkback rendszer. A fejhallgató pedig kivételesen erőteljes, bármilyen fejhallgatóval megbirkózik, ráadásul két aux busszal egyedi mixeket is készíthetünk, hogy minden bizonyítva legyen a tökéletes előadásért.


  • Like 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...