Jump to content
Ménemszól.hu

Casio Privia PX-5S Digitális zongora eladó


edvardpink
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 250000 Ft

A hangszer kifogástalan állapotban van, csak jazz-t gyakoroltam rajta, és néhány koncerten volt hű társam. Vigyáztam rá nagyon, mint minden másik hangszeremre is. Eredeti dobozával együtt adom. :)

Véleményem szerint, a Casio azóta sem csinált ennél jobb színpadi zongorát. Nagyon sok rétű, a hangnak minden paraméterét külön lehet állítani, illetve tekerő vagy toló potméterekre rakni és presetenként eltérő funkciót adni nekik. Nagyon praktikus. Van rajta pitch bender és modulációs kerék (ez is rengeteg mindenre programozható) is. Vannak benne különböző erősítő szimulátorok ezek is nagyon hasznosak pl. ha egy karcosabb rhodes hangszínt szeretnénk. 88 billentyűs, én a mechnaikával is meg vagyok elégedve, de ez egy szubjektív kérdés persze. Emellett pehely kőnnyű 11kg, így nem szakad le az ember dereka, ha koncertező zenész.

Ha esetleg master keyboardot (midi billentyűt) keresel arra is tökéletes választás. Minden toló és tekerő poti midizhető. 4 zónás tehát négy layert vagy splitet lehet csinálni egy preseten belűl. A split pontok teljesen testreszabhatóak, akár 1 hangra is állítható egy zone. Külön midi csatornán lehet kiküldeni minden zone-t így pl. másik billentyű is vezérelhető vele. VSTi hangszerek rögzítésénél is nagyon hasznos, hogy minden presetet akár külön midi csatornára lehet állítani, vagy egy preseten belül 4 különbözőt használni egyszerre. 10 bank van és minden bankba 10 user preset fér. Tehát összesen 100 user presetet tudunk menteni.

Új ára 333.900Ft volt, én 250.000Ft-ért adom.

Hivatalaos leírás:
A CASIO új, saját fejlesztésű AiR Sound Source technológiájának köszönhetően a PX-5S páratlanul valósághű és részletgazdag zongorahangok előállítására képes. Az AiR technológia erejét kihasználó vadonatúj klasszikus elektromos zongora és clavinet hangkészlet az új effektmotorral párosítva akusztikus és elektromos zongora hangszínek arzenálját biztosítja.
A PX-5S a díjnyertes XW-P1 szintetizátorból származó Hex Layer hangszíneket is kínál. A négy billentyűzónával, négy programozható tekerőgombbal, hat programozható tológombbal, két pedálbemenettel, valamint hajlító és modulációs kerékkel rendelkező PX-5S egy egyedülálló színpadi zongora. A négy független, programozható arpeggiator és a nyolcsávos frázis szekvenszer segítségével egyetlen zenész is képes soha nem hallott előadást produkálni. Mindez egy kiváló eszközben, melynek súlya mindössze 11,1 kg.

 

IMG_20210202_163010.jpg

IMG_20210202_162531_kicsi.jpg


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...