Jump to content
Ménemszól.hu

ROLAND JD-Xi


FZoli
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 140000 Ft

Új eszköz vásárlása miatt eladó sorba került az alábbi paraméterekkel bíró, két éve beszerzett Roland szintetizátor, melyhez az Euromusic állványt ajándékba adom.

Teljesen hibátlan minden tartozékával együtt, dobozzal.

 

Paraméterek

Billentyűk száma: 37
Billentyűk mérete: Mini
Billentyűzet típus: Dinamikus
Polifónia: 129
Bemenetek: Unbalanced XLR, Line Jack 6,3 mm TS
Kimenetek: Headphone Jack 6,3 mm TRS, 2x Line Jack 6,3 mm TS
Elemes üzem: Nem
Sequencer: Igen
Adattároló: Ne
Hangok száma: Výrobce neuvádí
USB to host: Igen
USB to device: Nem
USB_midi: Igen
Szoftver: Ne
Szín: Fekete
Csomag tartalma: Adaptér, mikrofon, manuál
Szélesség: 575 mm
Mélység: 245 mm
Magasság: 85 mm
Tömeg: 2,2 kg
Része az adapter: Igen

 

Interaktív hibrid szintetizátor analóg és digitális hanggenerátorokkal
Analóg szinti szekció az autentikus szóló és basszus hangszínekhez
Két digitális szinti szekció SuperNATURAL szinti hangszínekkel és 128-hang teljes polifóniával
Négy sávos Pattern Sequencer és csúcsminőségű ritmus hangszínek
Tartozék gégecsöves mikrofon a beépített Vocoderhez és AutoPitch funkcióhoz
Hangszínkészítés egyszerre négy effekttel (Effect 1/2, Delay, Reverb)
USB az audio/MIDI kommunikációhoz számítógépes zeneszerkesztővel
Gyári hangszínek és Patternek nagy választéka
További hangszínek és Patternek letölthetők a Roland Axial hangszíntár oldalról
JD-Xi interaktív analóg/digitális hibrid szintetizátor

Erőteljes, kompakt szintetizátor Pattern szekvenszerrel és Vocal FX-el

A kisméretű, ám erőteljes JD-Xi egy dobozban rejt egy valódi analóg szintetizátort, a Roland népszerű SuperNATURAL szinti hangszíneit és további kreatív eszköztárat, mindezt elérhető áron. 37 mini billentyűvel, ez a kompakt hangszer vastag, meleg analóg basszus és szóló hangszíneket tartalmaz, kézre eső dedikált kontrollerekkel, valamint egy polifónikus PCM hangforrást pad-ekkel, vonósokkal, rézfúvósokkal és további nélkülözhetetlen hangszínekkel. Pillanatok alatt készíthetők dögös loop-ok a beépített Pattern szekvenszerrel és dobkészletekkel, vagy vokális hangzások a vokóder, AutoPitch és a beépített gégecsöves mikrofonnal. Kis méreté ellenére a JD-Xi sokoldalú szintetizátor, erőteljes megszólalást és igazi szórakozást ígér leendő tulajdonosának!

Analóg és digitális szintetizátor egy hangszerben

Az egyedi analóg és digitális hangforrásoknak köszönhetően a JD-Xi képes biztosítani mindkét hangzásvilág legnagyszerűbb jellemzőit: a meleg, telt klasszikus analóg hangszíneket és a tiszta, sokszínű digitális hangzásokat. Új fejlesztésű monofónikus analóg szintetizátor: fűrészfog, háromszög és négyszög hullámformák, Pulse-with moduláció, analóg LPF filter, és a mély tartományhoz egy független Sub oszcillátor. Két digitális szintetizátor rész, 128 hang polifónia, kiváló minőségű SuperNatural hangszínek: pl. vonós, E-piano, hang effektek stb.

Gégecsöves mikrofon a beépített vokóderhez, AutoPitch, és egyéb ének effektek

A JD-Xi tartozéka egy masszív, kiváló-minőségű gégecsöves mikrofon. A vokóder segítségével, a mikrofonba énekelve, a hang magassága a billentyűn lejátszott hangoknak megfelelően módosítható. Az AutoPitch funkcióval, egyszerűen megvalósíthatók az erőteljes, robotszerű vokál szólamok, amelyek a mai pop és elektronikus zenei stílusokban rendkívül népszerűek. Auto Note funkció lehetővé teszi az éneklést a JD-Xi szintetizátor hangszínein, a billentyűzet érintése nélkül.

Négysávos Pattern szekvenszer saját Loop-ok készítéséhez
Az intuitív Pattern szekvenszer és a beépített hangszínek nagy választéka lehetővé teszik, hogy akár önállóan, csak a JD-Xi szintetizátort használd dalkészítéshez vagy élő előadásokhoz. A szekvenszer négy sávval rendelkezik: két digitális szintetizátor sáv, egy analóg szintetizátor és egy dob sáv segítségével készíthetsz Loop-okat. A valós idejű, a Step-, valamint egy speciális TR-felvételi mód (amely programozási stílusában a Roland klasszikus TR-sorozat dobgépeihez hasonlít) segítségével végezhető el a Pattern-ek programozása. A Pattern-ek lejátszása és a hangok paramétereinek módosítása könnyen elvégezhető. Ezen kívül számos további gyári Pattern teszi lehetővé, hogy szerzeményed még változatosabb legyen.

Professzionális dob szettek és rendkívül dinamikus ütemek

A JD-Xi beépített dob szettjei, kiváló minőségi ritmus hangszínei alkalmasak arra, hogy szinte bármely műfajnak megfelelő ritmus alapokat készíts. Számos elektronikus és akusztikus szett található meg a hangszerben. A könnyebb azonosítás érdekében a billentyűk felett meg vannak jelölve az egyes dob hangszínek. A zenei műfajnak megfelelőn a dob szettek testre szabhatók az egyes dobhangok szűrő, burkológörbe, hangmagasság és panoráma paramétereinek beállításával.

Lenyűgöző effektek

A JD-Xi négy különböző, egy időben használható effekttel rendelkezik. Az Effect 1 és 2 esetében különböző jelfeldolgozási módok közül választhatsz, mint pl. a Bit-crusher, a Slicer, és Ring moduláció, míg a dedikált Delay és Reverb segítségével a hangszínek térérzete módosítható. Minden effekt szekció egymástól függetlenül ki- / bekapcsolható a három szintetizátor és dob sávon, amely lehetővé teszi, hogy ezek kreatív kombinációjával alakítsd a szerzeményedet.

A Roland Axial honlapról letölthető további hangszínek

Ha szükséged van inspirációra, vagy egy hangszínre egy adott zenei stílushoz, csak látogass el az Axial weboldalra, ahol egyre bővülő ingyenes hangszín és minta választékot találsz a JD-Xi-hez. Az Axial honlap sok más Roland szintetizátor számára is kínál hangszíneket, melyeket a leghíresebb Sound designer-ek, hangmérnökök illetve vezető elektronikus zenei művészek készítettek.

23755913_1458538687548063_1733877162_n.jpg

23756058_1458538644214734_1648761765_n.jpg

23782205_1458538594214739_490073831_n.jpg


  • Like 1
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...