Jump to content
Ménemszól.hu

Kampokez78
  • Eladó

    Régió: Csongrád megye 

    Ár: 13247568 Ft

Üdv mindenki!

Úgy döntöttem felkínálom cserére az alábbi cuccaimat.  

Akai S5000.
SCSI to SD, 256RAM 8 out USB
Egyetlen szépséghibája van, egy csík a kijelzőn, ahogy vásároltam, de nem befolyásolt semmit a használata közben. Nem is ajánlom kötelezően a cseréjét, mert nem okozott gondot a sok év alatt. A hangja brutális, a kijelző nagysága barátságos, és kényelmesebbé teszi az átláthatóságot. A kezelése nem horror, gyorsan rá lehet érezni. Ami még különösen vonzó benne, hogy a 256 MB RAM-ba egy halom mintát beolvashatsz, amely miatt a programokban könnyebb lesz keresgélni, összeállítani különböző patcheket. (na mindjárt el sem adom :) nagyon szeretem ezt a dögöt)
Az érződik ebben az eszközben, hogy bizony profi szakemberek alkották meg, akik törődtek a minőséggel.
Miért is kínálom fel cserére? Az a helyzet, hogy vettem egy mpc-t, és azóta nem nagyon kapcsoltam be. A minősége érezhetően gyengébb, de mindent abban csinálok most már. 
Mit szeretnék érte? Valami különleges soundot a rendszerembe. Valami hasonló árértékűre gondoltam. Sok szinyó van a bakancslistámon, de legyen már az, hogy rámír akinek felkeltette az érdeklődését. Köszönöm.

image.thumb.png.070f4756b2d4de1af5968cb035159f54.png

A második blokk eurorack:
Szintén cserére gondoltam. Keresek karakteres, karcos, aggresszív filtereket. Van polivoks, serge, wasp
Írjatok, ha érdekelne, nincs egyik se leharcolva. Most nem eladásra hajtok, mert veszteséges. Néha nevetséges árakon mennek el a modulok.

Elkelt a dirt, és az adsr modul. 

 

image.png


  • Like 5
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés




×
×
  • Create New...