Jump to content
Ménemszól.hu

Stúdió eszközök, hangszerek


NeoC
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 1234 Ft

Stúdió racionalizálás okán eladóvá váltak az alábbi (megunt, már felesleges, vagy soha ki nem használt) eszközök, olyanoknak, akik nálam intenzívebben ki is használnák ezeket:

Mivel gyűjteményről van szó, és nem kenyérre kell, ezért a komolytalan alkudozástól kérem kíméljük meg egymást. Nyilván, valamennyit lehet, de csak módjával. Alapból mindegyik hibátlan, ahol van valami azt jelzem. Némelyik darab ritkaság számba megy ma már. Nagy részükhöz megvan a gépkönyv.

-  Waldorf Pulse 1+ (ez a CV-gate-es verzió) 90e

- ART SGX2000 Nightbass Studio Edition bass előfok 50e

- LiweWire Dalek Modulator Eurorack-be 42e

- Alesis HD24 multitrack recorder, 2x40GB HDD-vel, remote paddal, még a gyári fólia is fenn van a kijelzőkön. Annyi sexepilje van, hogy az egyik HDD bay nem az eredeti fekete, hanem szürke. 150e

A HD 24-hez opciók:

- 6db cca 1,5 méteres ADAT optikai kábel kötegelve a HD24 teljes, 24 sávnyi optikai I/O-jához (ez külön nem megy, de bónusz a HD-hez, ha valaki viszi)

- 6 méternyi, készre szerelt Y-kábelköteg 24 sávon a HD24 insertbe kötéséhez (ez megy külön is) 20e

- 6 méteres Proel gyári csoportkábel 8 jelutas TRS-TRS, 3 db, darabonként 10e (ez is csak a HD után, vagy azzal együtt megy)

- 4U magas stabil ABS rack, amiben a HD-n felül még 1U-nyi hely van, akármire, ez is megy külön 20e

A HD24 teljes szettben (HD és az összes fent felsorolt opció, amivel lesz egy 24 sávos keverőhöz csatlakoztatható mobil felvevő rendszerünk) 200e

32 sávos, brutál analóg (Alphaville, stb.) Studiomaster keverő, táppal, hordozó rackkel, szükség esetén lábakkal, felújított, mindene működik 1 csatorna parametrikus közép frekvencia állító potiján kívül 110e. A kábel kötegek a Studiomasterhez is lehetnek opciók, illetve elviheti valaki a teljes analóg +HD24 mix rendszert, 300 ezerért, de akkor teherautóval jöjjön.

 

A cuccok Bp-en vannak a XVII.-ben. Előre utalás, és postaköltség egyeztetés esetén postázom is a Studiomaster, és a Wermona kivételével a dolgokat.

Érdeklődni vagy itt, vagy a neocortext@gmail.com-on, vagy a +36703377204-en.

Cserebere készpénzre érdekel, esetleg Pulse2-re, értékegyeztetéssel.


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...