Jump to content
Ménemszól.hu

MOTU MIDI EXPRESS XT Standalone


oriol
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 60000 Ft

Sziasztok

Ez az eszköz  elkelt de  lentebb jön a mentő őv. 

Szerencsére van egy másik típusom is . A címben említett XT  kb 7 éve teszi a dolgát bele van dugdosva minden midikabelem és Marge All állásban nekem megfelel, dobgép vagy szintin belűl szűrök vagy fókuszálok aktuális midi információkra.

Nagyon stabil eszköz 7 év alatt  egyszer sem  fagyott meg semmitől.

Ez is 8MIDI in 8 out,  szamitogep nelkül (is ) működik nálam csak úgy ment , pici különbséggel, itt előre elmentett leggyakrabban előforduló igények szerinti beállítások között görgethet az ember . Ezért kijelző helyett,  gyakorta életszerű feladatok listája került rá, pl:   1.   Marge All; Egy masterkeyboard jelének elküldése mind a 8 csatlakoztatott eszközre ebben note,sustain,clock is benne van, ezek alap dolgok de cc: pl egy catoff tekeressel szűr az összes szinti, (ez eszközönkénti programozás függvénye is) alkalmazható.  

Számítógéppel módosíthatók az alap programok,  ezek rőgzülnek a memóriában,  így szintén standalone használható , számítógép jelenléte nélkül .  

https://images.app.goo.gl/J5v2rfuvppudbfbfa

 

Usb vel felvértezett típusok ára 180ezer Ft.  

Készpénzes ajánlatokat várok az eszközre. Neten minden infó fentvan róla  a legjobb ajánlat viheti a minimál ár  60e.

Húsvét után tudom odaadni .

oriolvandela@gmail.com

https://www.google.com/search?q=motu+midi+express+xt&client=ms-android-xiaomi-rev1&bih=629&biw=360&hl=hu&tbm=isch&prmd=ivsn&sxsrf=ALeKk01nkDyC8ncMBtJtCw3t0dNW0u0ukQ:1617228046632&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwiF9vP5w9vvAhXITMAKHXhIDT4Q_AUIvgEoAQ#imgrc=EW_itofV5QmQBM

 

 

 

 


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...