Jump to content
Ménemszól.hu

2 éves fóliás Nord Stage 2 HA 88 + gyári tok,decksaver


oriol
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 690000 Ft

Sziasztok.

Patika csak stúdióban használt kalapacsmechanikás! hangszerem cserélném,  sima vizesésmechanikás nordstage-re. 73 billentyű elég lesz. Csere árat adtam meg kp esetén  kedvezőbb, stage 2 ex compact + 150e  készpénz lenne az igazi . 

Egyszerre zongorázok és énekelek ezért a kalapácsmechanikán való játék fárasztó! Picit többet kivesz belőlem fizikailag mint egy könnyebb billentyűzet! Jobban szeretnék az énekre koncentrálni. 

Ha nem ismernéd a nord modellek kalapacsmechanikájat mondom a sorrendet : 76hp típus a legerősebb igazi elefánt kezűeknek van, a  stage 2 van középen és a stage 3 nak a  leginkább könnyített puhított a kalapacsmechanikája. 

Nem ez a szakmám, filmes és animator  vagyok, magam készítem a munkáim zenéit stílustól függetlenül. Kevés idő jut erre a területre ezért picit könnyítenék. Szinte csak ehhez a projekthez használtam a hangszert szinti szekció 0 km es. 

A Képek magukért beszélnek , karcmentes fóliás patika állapot gyári nord-tokkal és szintén nord vörös színpadi porvédővel, billentyűk hófehérek csak picit visszafogott az esti fény nálam: 

https://drive.google.com/folderview?id=16NAf4Vcnooagl_Ef3CYrKO5Za06ciSH6

A mechanika kiváló csendes nem zörög bele a kondenzátor mikrofonba ezt a felvétel is tükrözi.

Ha külön veszem fel jobban megy, de nekem így is szimpatikus a dolog.

Találkozás egy régi szerelemmel:

Cserháti,United, Bergendi:

oriolvandela@gmail.com
 


Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...