Jump to content
Ménemszól.hu

CASIO MT-18 Lo-Fi LuXi


oriol
  • Eladó

    Régió: Budapest 

    Ár: 38000 Ft

Első gazdás igényes környezetből! 

CASIO MT-18 minden gobmja potija hibatlan, sercegés mentes és hianytalan. Lágy csikló izgató erintésre azonnal reagal mert nem kalapaccsal verték.

Eredeti memória kartyája benne van nem esett ki a kanyarban Komlón a letekert ablakon   mikor rugta a fater az azurkék Wardburgnak  a Tv toronyig. 

A legszebb hugomé  aki kicsomagolta  karacsonykor a fa alatt és felvette az overdörénbót, utána elvitte egy  szaudi herceg csak a szintit hagyta baba szoba illata van.

Arany elete volt,  van!  Cica nem pisilt bele mert félt batyus  légpuskajátol pedig ő sosem tenne olyat. 

Nem volt vagódeszkanak, tanyérnak hasznalva,  kolbaszos melegszendvics darabok nem potyognak kifele a hangszórójabol mint  ebalyes szerencsetlen sorstarsainak.

Egy garnitúra elemmel kibír egy MARS expedíciót.  Hangszóroja kivaló nem recseg , vonal kimenete 3.5 sztereo.  

Zajszint nulla. Merült elem allapotban is tökeletes a jel zaj viszony, nem  úgy mint egy  bastle micro grany 2.5 nek amit szinte csak tapról erdemes hasznalni arra amire hivatott. 

Vintage Lo-Fi de helytakarékos is egyben pedalbordba vagy mini setupba vágyik.  A bal oldali chord gombok függetlenúl a klaviaturatol hozzák a 3as ill 4 es hangzatokat, natur chord ként vagy dobgeppel basszust akordot ritmizalva bontva minden arány függetlenül allítható. Kizarólag dobgépként is funkcionál. 

Ezt lehet a legkönnyebben modolni. Ezert is kedvelik.  

Hibatlan original állapotban van. Extra  Oktato funkcioja miatt örökzöldek megtanulasahoz  is jó Ledek vilagitanak a megnyomandó billentyűk felet.

Modoltra cserélném! Vagy eladnám. 

Itt vagy az oriolvandela@gmail.com on.


  • Haha 4
Üzenet a hirdetőnek   Jelentés
×
×
  • Create New...