Jump to content
Ménemszól.hu

A/D Blogja

  • bejegyzés
    41
  • hozzászólás
    107
  • megtekintés
    36.094

Toljuk a portált!


A/D

529 megtekintés

 

A mai nap is sikerült kidolgoznom a belem, de szerencsére az erőfeszítéseink nem maradnak nyom nélkül...a kezdetben nagy szkepticizmust végre a lelkesedés kezdi felváltani, és ahogy szokott lenni, az apró részek kimunkálásával jön ez meg.

 

A lényeg az lenne, hogy egy nagyon jól működő, nagyon transzparens, sokoldalú fórumot készítsünk, ami kiszolgálja a közösséget, amit az emberek szívesen építenek fel, és jövőbiztos. Úgy gondolom, a mostani Ménemszól sokági velünk lesz.

 

Nézzük csak mit kaptunk a teljesség igénye nélkül!

  • Végre van egy főoldalunk, ami gyorsan tölt, sokkal jobban rendszerezett információt ad. Most a Kugelblitz és a hírek össze vannak fércelve egy folyamba. A cikkek értékelhetők, kereshetők, szűrhetők. A korábbi Ménemszólon a feltöltések jobban mentek, ezért raktam most ki az emberek arcába, hátha meghozza a kedvet :) Vannak gyűjtőlinkek is (ááá, ki kéne még tölteni!) a leendő statikus tartalmak okán, erről még később

     

  • Rohadt jó cimkerendszer lett

     

  • Ennél jobb már csak az új szövegszerkesztő, ami vágja a BBCode-okat, és a linkeket automatikusan felismeri, ágyazza, javítja (http vagy nem http vágni fogja). Igen, támogat Google térképet is akár cím, akár link alapján! Ha már média, legyen kövér, ugyebár :)

     

  • Naptár, RSVP-vel és külső integrációval (tehát le tudja tölteni a beírt eseményeket pl a számítógépetek naptárába). Öröm lesz eseményeket szervezni (találkák, koncertek, bemutatók, stb).

     

  • Custom hátterek az adatlapokon (lásd enyimé :)

     

  • Biztos nem tökéletes, de nekem nagyon tetszik az új apróhirdetés, főleg az, hogy a használók látják, mennyi embert érdekel a hirdetésük. VÉGRE RSS is van, de rendesen ám! :)

     

  • Új modul került fel, mégpedig egy olyan, ami a ménemszól felhasználóinak helyzetét tudja mutatni. Miért jó ez? Hát zenészeknél ehhez nem kell nagy fantázia...akár zenei kollaborációhoz jól jöhet, vagy "ki van most kint amerikában és hozna nekem valamit?"-hez. Vagy csak simán találkozni, majd meglátjuk.

     

 

Na és persze új site dizájn, szép kérdőjeles faviconnal :)

 

NAGYON JÓ VOLNA, ha a közösség kihasználná ezeket a technikai lehetőségeket, és nagyon igényesen, rendszerezetten tudna tartalmat készíteni, hozzászólni mindannyiónk örömére!

 

Gondolkodtam, hogy a közösségi tudásbázist hogy csináljuk. Erre a fórumnak van megoldása, de egyelőre nem látom, miért jobb az, mint ha az ember csinál ennek egy fórumot (tehát nem dedikált appot). Ennek okán pl. elkezdtem a hangszerboltok listáját, de tervezem majd megcsinálni a stúdiókat meg a sulikat is. Ebben persze jó lenne, ha segítenének az érintettek, hogy nekem már csak a tartalmat kelljen beilleszteni.

 

Még megcsinálom a statikus linkeket a főoldalra, aztán elmegyek aludni. Holnap reggel ráérek sírni a bugreportokon...Tökéletes nem lesz, de ha lehet szeretni, akkor elértük a célunkat!

0 hozzászólás


Recommended Comments

Még nem érkezett hozzászólás

Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...