Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Saffire pro 26 Fantom táp probléma


axeel1993

Kérdés

Üdv!

Tegnapelőtt vettem meg Focusrite saffire pro 26 kártyámat, felvétel lejátszás megy is rajta, viszont a progiban nem enged szoftveresen fantom tápot kapcsolni, nem lehet rákattintani semmi. Egy kép róla:

saffirecontroll.jpg

Ahogy látszik a Line 5-6 csatorna használata insertként gomb se működik, és a menüben nem engedi az adat kapcsolatokat kikapcsolni se. Legújabb drivert töltöttem le a hivatalos oldalról, próbáltam régebbivel is, próbáltam saját gépemen xp-vel, más gépén win 7-el is, ugyanez a probléma. Próbáltam csak firewire-ön keresztül, és próbáltam külső táppal is semmi változás. Lehet én rontok el valamit, de próbáltam keresni neten fórumokat sehol senki nem ír ilyen hibát. Semmi más nincs a hangkártyámhoz csatlakoztatva, illetve próbáltam azt is, hogy a Behringer studiomikrofonomat xlr kábellel rácsatlakoztattam semmi. Viszont ha lehúzom gépről és standalone mode-ban megy a kártya, az S1 S2 gomb nyomva tartásával megy a fantom táp és működik is. Esetleg kell firewireön kívül valami más kábelt is csatlakoztatni, hogy a szoftverből lehessen kiküldeni a hangkártyának parancsot, hogy kapcsolja már be a fantom tápot??

Köszönöm előre is, remélem valaki tud valami hasznos infót ezzel kapcsolatban szolgáltatni, hasonló problémával nem találtam fórumot sehol sajnos, szóval későbbiekben ha sikerül megoldani, remélem más hasonló problémával küzdő embereknek is segítek.

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Eddig még senki nem tudott válaszolni a kérdésre. Esetleg te tudod a választ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...