FLman Létrehozva January 20, 2017 Share Létrehozva January 20, 2017 Az elektron is odateszi magát! yeppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta January 21, 2017 Share Válaszolta January 21, 2017 Én még embert nem láttam Elektron szekvenszerekkel lenyomni egy teljes koncertet, ezzel a kis ablakkal teljesen alkalmatlan rá. Az ilyen szuperlassú/unalmas csillekkel, ahol van 5 perc elindítani egy új dallamot, hagyjatok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axon.dust Válaszolta January 21, 2017 Share Válaszolta January 21, 2017 Mi pl machinedrumot hasznaljuk seq-nek liveoknal. 6-8 savot midin. Siman lehet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAKADAR Válaszolta January 10, 2018 Share Válaszolta January 10, 2018 Ekkor: 2017. 01. 21. at 19:07 írta Kilobeat: Én még embert nem láttam Elektron szekvenszerekkel lenyomni egy teljes koncertet, ezzel a kis ablakkal teljesen alkalmatlan rá. Az ilyen szuperlassú/unalmas csillekkel, ahol van 5 perc elindítani egy új dallamot, hagyjatok! itt azért van 3 kütyü is aszem ebből az Elektronból...... talán ismeri is valaki ezt a csávót...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.