Hozá jutottam egy 4és egy 8 sávos kb 20órát járatott STM magnóhoz és kb 50 tekercs bontatlan szalaghoz. Gyönyörű igazi vintage robosztus studio cuccok, de én ebből a korszakból már kimaradtam és nem értek hozzájuk. ezeket a magnókat a mai világban lehet valamire használni, milyen minőségű cuccok ezek? Esetleg analog masterre vagy valami értelmes sound designre lehet ezeket alkalmazni? Mit érnek ezek az eszközök? A konkrét tipust még nem tudom, mert alig bírtam kicsomagolni, meg a héten tudom őket hazaszállítani. Akit érdekel a téma, vagy kíváncsi akár meg is nézheti, kipróbálhatja stb. Akár el is adhatom, vagy cserélhetem, mert ez egy egészen más ága a studiózásnak mint amit én eddig csináltam és csinálok. Hamarosan majd teszek fel fotókat is ha haza sikerül szállíttanom a napokban A hozzászólásokat és az érdeklődéseket különösen köszönöm, mert ezek már nem háztartási berendezések
Kérdés
biczok
Sziasztok!
Hozá jutottam egy 4és egy 8 sávos kb 20órát járatott STM magnóhoz és kb 50 tekercs bontatlan szalaghoz. Gyönyörű igazi vintage robosztus studio cuccok, de én ebből a korszakból már kimaradtam és nem értek hozzájuk. ezeket a magnókat a mai világban lehet valamire használni, milyen minőségű cuccok ezek? Esetleg analog masterre vagy valami értelmes sound designre lehet ezeket alkalmazni? Mit érnek ezek az eszközök? A konkrét tipust még nem tudom, mert alig bírtam kicsomagolni, meg a héten tudom őket hazaszállítani. Akit érdekel a téma, vagy kíváncsi akár meg is nézheti, kipróbálhatja stb. Akár el is adhatom, vagy cserélhetem, mert ez egy egészen más ága a studiózásnak mint amit én eddig csináltam és csinálok. Hamarosan majd teszek fel fotókat is ha haza sikerül szállíttanom a napokban
A hozzászólásokat és az érdeklődéseket különösen köszönöm, mert ezek már nem háztartási berendezések 
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.